2011. május 5., csütörtök

4. Az utolsó idők


Tudni akartam, kik azok a belső-földiek közül, akik még mindig felülnek Lucifernek, aki pedig nemcsak azért van az őrizetem alatt, mert ön és közveszélyes, hanem azért is, mert oly mértékben megterhelte lelkét az elmúlt évmilliárdok szeretet nélkülisége - ahogyan ő a saját gonoszságát finoman elnevezte -, hogy nap mint nap Anna ápolására és kegyelmére szorul.
Anna azért ápolja őt még mindig szeretettel és odaadással, mert megígérte égi gyermekeinek - akiket Luciferrel közösen teremtettek -, hogy nem hagyja el társát nagy bajában és mindent, de a világon mindent megtesz Lucifer gyógyulásáért.
Csak az a baj, hogy aki semmit sem akar mindezért megtenni az éppen maga a „főnök”, vagyis a sokak által imádott és szeretett „vezér”. Nem átallotta Annával elhitetni újra és újra, gyógyulni akar. Gyógyulása helyett olyan rosszullétei vannak mostanában, amit egyetlen belső földi haverja sem tudna kezelni. Mégis felültek a tegnapi felhívásának: szabadítsák ki a fogságából és adják vissza neki azt a hatalmat, amelyet tékozló fiú módjára pazarolt el, sok milliárd lényemnek okozva ezzel rendkívüli szenvedéseket.

Miért mondom el mindezt nektek újra és újra?
A belső-földiek sötéteinek támadásai Anna ellen újra elindultak. Sajnos nem tudják a szerencsétlenek, a Mindenségből való kiűzésüket alapozták meg ezzel.
Egyébként, ha Lucifer hatalomra jutna, egyetlen lény sem úszná meg a teljes pusztulást, mert Lucifer a teljes és totális megsemmisítésemet készítette elő az elmúlt néhány ezer évben. Hogy mindez mégsem történt meg, elsősorban köszönjétek Annának, aki felismerte a tékozló fiú hatalom éhségét és a hatalomra való teljes alkalmatlanságát.
De Lucifer nem értette meg felesége intését, mindent megtett és még most is erre biztatja régi haverjait – hogy emberi nyelven fejezzem ki magam -, Annát félreállítva tegyenek tönkre engem, vagyis a Teremtőt.
Aki pedig még mindig felül neki, az Anna ellen fordul különböző módszerekkel, de ezeket Anna szellemesen és okosan mindig megoldja.
Ha nem magam tapasztaltam volna meg mást mondanék, de ebben a dologban az igazság az, sérti a hiúságukat Anna szellemi és erkölcsi fölénye, ezért próbálkoznak még a fekete mágiával és más fekete eszközökkel.
Tudatom velük, Anna kerub védelme alatt áll, mert meguntam gazságaikat és nem hagyom, hogy az egyetlen lényemnek, aki visszafordította a Mindenség teljes bukásának folyamatát, tovább ártsanak.

Ámen  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.