2011. május 5., csütörtök

7. A földi történetek végjátéka


Amikor én a ti Anyaistenetek, minden földi és nem földi lény teremtője, megalkottam a Mindenséget, úgy döntöttem, létrehozok a szellemi energiákból egy olyan sűrű világot, amelyben mindenféle érzelmi dolgot kipróbálhatunk. Szerethetünk és kipróbálhatjuk azt is, mi történik a Mindenségben, ha a szeretet nélküliség kap teret.

Mi volt ennek az értelme?
Amíg nem tudjuk valamiről, nem szolgája a javunkat, addig nem tudhatjuk azt. De ha kipróbáltuk és kiderült, ártalmas mindenkinek, akkor az többé nem történhet meg.
Amikor Lucifert megbíztam a szeretet nélküli világ megteremtésével, saját energiáimat adtam neki a kísérlethez.

Lucifer eredetileg értelmes, intelligens és jó teremtmény volt. De amikor a kísérletébe kezdett, oly módon megváltozott, amit kezdetben nem is értettem. Aztán hiába tiltottam meg neki bármit, már nem hallgatott rám, önállósította magát és nem volt többé sem rám, sem másokra tekintettel.

Készül egy írás Anna és médium társa tollából, melyet - most előtte is felfedek -, én sugallok.
Sokáig kérdés volt Anna számára, ki a forrása ennek az írásműnek, de korábban nem kívántam még felfedni magamat. Most már ő is, Margó is - a szerzőtársa - és ti is megtudhatjátok, hogy az új írásukat nem Lucifer diktálja - mint az ezt megelőzőt -, hanem én magam.
Miért is volt szükség erre az új könyvre?
A korábbi idők történeti forrásai bár tudtak bizonyos dolgokat a Föld történetéről, de nem tudhatták a lényeget, mert Lucifer nem akarta, hogy mindez kiderüljön, nekem pedig nem volt lehetőségem, hogy az anyagban tudjak munkálkodni.
Az a tény, hogy Annaként leszülettem közétek, olyan lehetőséget adott a kezembe, amely korábban sohasem volt nekem.
Anna nemcsak földi emberként lett a segítőm, de mint ember meg tudott érteni olyan dolgokat, melyeket én a Mindenség legbenső régióiban sohasem tudtam megérteni és felismerni.
Aki fel tudja fogni emberként a szellemi és fizikai lét közötti különbséget, az azt is meg tudja és meg fogja érteni, miért fontos nekem Anna küldetése ezen a bolygón.
Anna megismerte földi életeiben a Föld poláris voltát. Azt is megértette, hogy ebbe Lucifer belebetegedett, mert minden energia - sötét és nem sötét -, az ő tulajdonságait hordozza. Ha tehát egy fénylény - aki Lucifer eredetileg volt - belefeledkezik az anyagi létezésbe és ott a sötét oldalon olyan mélységekbe száll le, ahová ő lesüllyedt, akkor nemcsak magának árt már, hanem a Mindenség anyaggá züllését készíti elő.

Miért veszélyes ez?
Az anyag nem más, mint besűrűsödött szellemi energia. Ha ennek az egyensúlya az anyag felé tolódik el, akkor az történik vele, mint a túlsúlyos emberrel, akit a feneke lehúz a Földre és nem tud többé talpra állni.
Amerikában vannak olyan személyek, akik az evéssel oly módon elvesztették az egyensúlyukat, hogy gépeken kell őket szállítani, ha valahová el kell menniük, mert a túlsúlyuk miatt nem tudnak többé járni, vagyis mozdulni.
Ha megértitek ezt a profán hasonlatot, akkor azt is megértitek majd, milyen veszélybe került a Világ az anyagi sík teremtése miatt. Ez persze nemcsak Lucifer hibájából adódott, de ő akkor sem akarta a fizikai síkot megszüntetni, amikor már világos volt, hogy a Mindenség számára milyen veszélyt jelent mindez. Az már csak hab a sötét tortáján, hogy ő maga is olyan erkölcstelen és züllött lett, amilyenné a teremtményeit, vagyis az embereket tette.
Ha nem lett volna ő maga is lezüllött, akkor talán a teremtményeinek sem enged meg mindent, ami azok totális bukását, és az anyagba való süllyedését jelentette volna.

Amikor Anna emberi elmével felismerte Lucifer gonosz, szeretet nélküli és abberált vonásait, kétségbe esett ugyan, de azt is megértette, olyan feladatot vállalt magára - amikor a Földre született -, mint egyetlen ember sem.
Lucifer már nem akart sem családot, sem értelmes életet, csak az ostoba szenvedélyeinek élni. De nem ismerte fel Annában azt a veszélyt, amely az ő sötét terveinek a megtorpedózását jelenti majd.
Azt gondolta Annáról, ha emberként elcsábítja, majd az ujja köré csavarhatja, és Anna úgy táncol majd, ahogyan ő fuvolázik. De Anna felismerte a Mindenség számára szükséges változások létszükségletét és Lucifer iránti szeretete ellenére, vagy talán éppen ezért, mindent megtett a Világ megmentéséért és Lucifer megváltoztatásáért.

Akik ma Lucifert imádni akarják és ezért minden gazságra képesek még mindig, azok nem értik, hogy a saját anyagba süllyedésüket és a Mindenségből való kiirtásukat készítik elő.
Aki oly mértékben árt a Mindenségnek, hogy minden figyelmeztetésünk ellenére, még mindig Anna ellen és az ő törekvései ellen próbál fellépni, az nem az anyagban fog kikötni, hanem a Mindenségből való kiirtását készíti elő.
Akinek kevesebb bűne lesz a többséggel szemben, az az anyagban köt ki, de a Világév végén újra visszatér a Szellemi Síkokra, mert az anyag csak illúzió, a Szellem az Igazság.

Azok, akik most az anyagba vannak eltávozva a szellemi energiákból, azok a Világév végén visszatérhetnek hozzánk, de akik kiirtatnak menetközben, azoknak megszűnik a létezése.
A Mindenségnek már megvannak azok a biztonsági kódjai, melyek nem teszik lehetővé, hogy olyan lelkek, akik a Mindenség egészét veszélyeztetik, létezők maradhassanak.
Akik pedig erre a sorsra jutnak, azok már az anyagban sem létezhetnek többé.
Az elmúlt hónapokban Anna az én segítségemmel többször kiürítette a Pokol nevű Intézményt, mert Lucifer oda járt le legszörnyűbb vágyait kiélni.
Amikor Annának megmutatta ezeket a helyeket, akkor Anna rávette őt, hogy saját érdekében szüntesse meg a benne lévő lelkek energiáit, és ez meg is történt akkor.
De Lucifer minden pozitív változása ellenére, még mindig hitt Világhatalma megszerzésében, s ezt a Földön az Illuminátus „aranycsapatával”, ahogy Anna nevezi őket, meg is akarta valósítani.
Csak egy dologgal nem számolt, Anna Fény iránti elkötelezettségével. Mert ő felismerte, hogy a Világmindenség a Fény által létezik, a sötétség annak csak árnyéka. Ha megszűnik a Fény, akkor megszűnik a sötétség is. Aki pedig mindezt rosszullétei ellenére sem tudta megérteni és elfogadni, az maga Lucifer volt.

Hol is van hát sokak „volt főnöke”?
Lucifer olyan betegség tüneteket produkál, ami epilepsziás rohamokkal, öntudatvesztéssel, hányással és más egyéb tünetekkel párosul. Ezért saját és mások érdekében kénytelen voltam őt elkülöníteni, mert nem akartam, hogy oktalanságában és gonoszságában még mindig árthasson másoknak. De van a Földön egy kis csoport, aki annyi elmével sem bír, mint egy csecsemő, mert még mindig nem érti meg, hogy nem a Teremtő Istent szolgálta hűséggel, hanem egy beteggé, elmebeteggé vált isteni részt.
Akik tehát még a mostani írásunk ellenére sem hajlandók Lucifer szolgálatától elállni, azok az elkövetkezendő néhány hónapban el fogják hagyni a Földet, mert a Forrásban létező lényeim megkapták tőlem a kiirtásukról szóló parancsot.
Akik pedig elég értelmesek ahhoz, hogy mindezt felfogják, azok megmenekülhetnek ugyan a Mindenségből való kiirtástól, de a felelősségre vonástól természetesen nem.
Ha ez mégis félelemmel töltené el őket és nem hallgatnának rám, akkor nem lesz számukra kegyelem többé.

Ámen
2011. 07. 25. Húsvét hétfő estéjén

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.