2011. május 31., kedd

13. Utolsó üzeneteim

Az égiek ritkán veszik a fáradságot, hogy az emberekkel társalogjanak – gondolhatnátok –, de a földi élet valami olyan borzasztó irányokat vett az elmúlt néhány tízezer évben, hogy kénytelenek voltunk csak a beavatottakkal társalogni, akik még képesek voltak velünk kapcsolatba lépni. Sajnos a zuhanással az emberek többsége elveszítette a belső érzékeit és nem hallotta meg a mi hangunkat, hiába is próbáltunk hatni rájuk. Ezért vált fontossá az avatár hivatás, amikor már minden kapcsolat megszakadt közöttünk.
Akik az asztrál sík magasabb rezgéseiben léteznek, azoknak közvetlen kapcsolata van a Forrással és Velem is. De akiket Lucifer megfertőzött az ő eszméivel, azoknak a belső hallását és belső látását lezárta és nem engedte meg nekik a velünk való kapcsolatot.
Annát most is megpróbálta korlátozni kapcsolataiban. Ez az elején sikerült is. De Anna okos volt, mert hagyta Lucifert megnyilvánulni az elején, hogy megismerje, megismerhesse. Azután azonban kapcsolatba került először Földanyával és Rafael arkangyallal. Héliosszal - a Napotokkal - már nagyon régóta beszélő viszonyban volt, még azelőtt, hogy Lucifer bejelentkezett volna nála.
Mert Anna azt gondolta a neki megjelenő szellemről – Luciferről -, jó szellem, aki tanítani fogja, nagyon örült a kapcsolatnak. Ami viszont ezután következett, minden képzeletét felülmúlta. Hogy nem rokkant bele, annak óriási tűrőképessége, okos gondolkodása, a valóság megértésének olthatatlan vágya és a ti megsegítésetek óhaja volt az oka.
Anna olyan történetekben ismerte meg Lucifert, amilyenek a Földön most is megtörténnek számos és számtalan alkalommal. De neki egyszerre kellett Lucifer minden torzulásával szembesülni, mégpedig úgy, hogy ebben senki sem adhatott tanácsot, mert Lucifer megtiltotta a másoknak való közlést a kapcsolatukról.

Amikor Anna szomorúan döbbent egy isteni lény elvetemültségére, nem sajnálkozott magán, azon, amit Lucifer asztrál síkon művelt vele, hanem megpróbálta leállítani ezeket a történeteket és megpróbálta Lucifert jobb belátásra bírni.
Ne feledjétek el, Lucifer az egyetlen Istennek kiáltotta ki magát az emberiség életében és ezt senki sem kérdőjelezte meg a mai napig - Annán kívül. Még a belső földiek is azt hiszik, ő az egyedüli Isten. Nem értik, hogy akit hűségesen szolgálnak – ez a kétarcú szellem: Lucifer -, a fő gonosz, hiába próbáljuk megértetni velük az igazságot.

Anna azonban értelmes fénylény: a tudatalattijában hordozta az igazságot, ahogyan persze ti is. Csak ti nem keresitek az igazságot, hanem bedőltök a vallásoknak, az illuminátusoknak és minden olyan téveszmének, amely nem az igazról, hanem a hamisról szól. 

Amikor a következő hetekben megjelennek a Galaktikus Föderáció űrhajói a Földön fölöttetek, akkor hinni fogtok már nekem és Annának.
Ennek az a feltétele, hogy az illuminátus csoport végre megértse és ne álljon ellen az igazságnak, mert nem szeretnénk erőszakkal átvenni az irányítást, hanem békés eszközökkel, békés úton. De ha nem hajlandók ezt megérteni, akkor jön az az agresszió Azraél részéről, ami már elkezdett működni közöttük.
Aki most meghal, az már nem a Pokolba jut, hanem a Gyehenna tüze várja. Aki mégis megszállottan ellenáll, annak ne legyenek reményei a létezésre.

Ámen
2011. 05. 28. hajnal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.