2011. június 21., kedd

14. Bibliai zűrzavar

Akik most a Földön a bibliai zűrzavart keltik, valamennyien a halál fiai.
Olyan vírusokat fognak elengedni a következő napokban és hetekben, amelyek nem szolgálják a Teremtést.
Ezeket a vírusokat azért tenyésztették ki az arizonai titkos katonai laboratóriumokban, hogy félelemben tartsanak benneteket.
Nem az uborka, a zöldségek, a növényi csirák és szerves trágyák az okai a fellépő fertőzéseknek, hanem az a titkos szándék, hogy benneteket rettegésben tartva megakadályozzák a Föld felemelkedését.
Ezek az ostoba fajankók még mindig nem értik meg, a Föld felemelkedését megakadályozni már nincs módjukban.
Azok az emberek, akik nem dőlnek be a vírusok okozta betegségek halálos hatásainak egészségesek maradnak. Betegek azok lesznek - vagy lehetnek csak -, akik elhiszik, hogy egy vírus árthat nekik.
Azok a tudósok és politikai vezetők, akik ezeket az akciókat most előkészítették, nem maradnak az élők sorában. Tudniuk kell, hogy a Teremtőjük ellen követnek el gazságokat és ennek jutalma nem marad el a számukra.
Nemcsak a fizikai síkon megmaradt élő sötétek lesznek felelősségre vonva, hanem azok is, akik közben visszatérnek az asztrál síkra. Mert a felelősség alól senki sem mentesül, aki többszöri felszólításunk ellenére még mindig folytatja az emberiség elleni rémtetteket és gaztetteket.

Amikor megjelennek fölöttetek az inváziós űrhajóink, ne féljetek, mert ők hozzák el számotokra azt a szabadságot, amelyet a sötétek Lucifer irányítása alatt a mai napig megtagadtak tőletek.

Ámen
2011. 06. 09. hajnal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.