2011. június 21., kedd

15. Igazság a Galaktikus Föderációról

Arról már szót ejtettünk veletek, hogy a Galaktikus Föderáció szervezeteibe beszivárogtak a sötétek és átvették egy ideig az irányítást. Arról is, hogy Anna felismerése hatására Héliosz - a Napotok – vezetésével megtörtént a megtisztulásuk.
Most arról tájékoztatnálak benneteket, hogyan fog megtörténni az űrhajók megjelenése a Földön.
Először a legnagyobb városok fölött fognak megjelenni olyan tömegben, hogy a sötéteknek nem lesz módjuk felvenni ellenük a küzdelmet.
Egyrészt a tömegük miatt, másrészt a technikai tudásuk miatt sem. Olyan felszereltségük van, amelyet nem fognak földi fegyverek, legyenek azok bármilyen titkosak és fejlettek, mert megsemmisítik azokat, mielőtt elérnék bármelyikük felszínét.
Ezek az űrhajók nem anyagi természetűek, hanem spirituálisak, ezért sem anyagi jellegű, sem más rezgéssel kialakított fegyver nem fog rajtuk.
Azok a személyek, akik mégis megpróbálják szétlőni ezeket, meg fonnak halni, mielőtt elindítanák gyilkos fegyvereiket.

A sötétekkel való párbeszédnek véget vetettünk, mert csak az időhúzásra és a további ártásotokra voltak hajlandók, érdemi párbeszédre nem.
Megszűntek tehát a tárgyalások a Galaktikus Föderáció és a sötétek földi képviselői között.
Retteghetnek, mert a büntetésük eljön még akkor is, ha ők a megmenekülésükben reménykednek. A Földet és a Naprendszert el nem hagyhatják, mert ott már nincs számukra menekülési lehetőség. Azt kapják, amit sok évezred gazságai miatt kiérdemeltek tőlem.
Nem mentesül a felelősség alól egyetlen halhatatlan és halandó sötét sem.

Ámen
2011. 06. 09. hajnal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.