2011. május 5., csütörtök

5. Miért szükségesek a változások és milyen változások várhatók a Mindenségben?


Azt már néhányszor elmondtuk nektek, hogy ti emberek kerültetek a Mindenség figyelmének középpontjába, mert a fény és a sötétség egyensúlyának középpontjában helyezkedtetek el mindenkor.
Az ember teremtése két ok miatt vált szükségessé: egyrészt Lucifer egyre romló egészségi állapota miatt, másrészt megoldást kellett találni arra az energetikai problémára, amely az utolsó évmilliárdban éppen Lucifer „áldásos” tevékenysége miatt alakult ki a Mindenség szövetében.
A baj, a nagyobb baj tulajdonképpen ezzel vette a kezdetét.
Lucifer erőfölényre tett szert azáltal, hogy volt egy bolygó, ahol kedvére kísérletezhetett a sötétséggel és senki sem tudta megakadályozni azt, hogy ezt ne vigye el a legnagyobb szélsőségek felé.
Amikor az embert megteremtették Lucifer parancsára a magasabb égi szférákban, akkor azért tették ezt, mert arra gondoltak, ez segíti Lucifert állatias ösztöneinek a kiélésében, és a Teremtés többi lénye megszabadul attól a sötétségtől, amely már teljesen elborítani látszott a Teremtett Világokat.
De sajnos a gyógyulása és az energetikai helyzet javulása helyett a Föld nevű bolygó lett sötétségének legnagyobb forrása, hiszen itt szabad kezet kapva, nem a gyógyulás felé vette az irányt, hanem olyan szélsőségek felé, amelybe minden belefért: háborúk, népirtások, zendülések, forradalmak, mindenféle beteges perverzióval együtt.
Lucifer a hatalom mámorában olyan emberi magatartásoknak adott teret, amelyet egyetlen egy bolygón sem engedélyeztem. Bár volt máshol is mindez, mégis ilyen torzulások, mint a földi, egyetlen bolygóra sem jellemzők.
Miután viszont kipróbálta ezeket, más sötét világaiban is igyekezett átültetni a „tapasztalatait” és ezzel a Mindenség sötétségbe fordulását indította el.
Sajnos én nem állhattam az útjába, mert nem vagyok anyagi természetű, de megláttam a veszélyt és megpróbáltam tenni ellene.
A legnagyobb baj akkor következett be a Földön, amikor egy ataiszi király alakjában megerőszakolta saját lányát és megölette feleségét, aki történetesen akkor is Anna volt.
Ezeket a történeteket meg fogjátok ismerni Anna Luciferrel írott könyveiből, ezért a részletekre nem térek ki, de a földi élet akkor kezdett zuhanó repülésbe lefelé, amelyet most Anna állított meg, azzal a nagyszerű teljesítménnyel, amelyet igazán csak mi az égiek tudunk értékelni. Mert ti emberi elmével nem tudjátok és nem ismerhettétek fel, mekkora lett és mekkora volt a baj, amelyet Lucifer oktalanságában a Mindenségben okozott.

Anna számos és számtalan alakban volt mellette és segítette őt korábbi életeiben. De Lucifer gondoskodott arról, Anna sohase értse meg, mit tett ellene, így sohasem volt lehetősége a teljes, szégyenteljes valóság megértésére.
Ebben az életében azonban valami különleges dolog történt.
Anna történelem iránti érdeklődése, az elesett emberek iránti szánalma, együttérzése olyan felismerésekre kényszerítették, amelyeket Lucifer már nem tudott a szőnyeg alá söpörni. Nemcsak felismerte a valódi okokat a földi élet borzalmaira, hanem megpróbálta megértetni vele, ezek a dolgok nem folytatódhatnak így tovább. Nem lehet, hogy a zsidóit világhatalomhoz juttatva, örökös rabszolgaságra szánja az emberiséget, legsötétebb vágyainak kiélése érdekében.
Lucifer nem örült a világos beszédnek, de mert megszerette az őszinte asszonyt, úgy tűnt hallgat rá. A másik ok a menetközben megjelenő kellemetlen rosszullétei, melyeket Anna emberi elméjével megpróbált kezelni.
Aki pedig még mindig nem érti, nem hiszi, Lucifer teljes, totális züllésének következménye a sokasodó egészségügyi baj, az nézzen körül a Földön, mennyi ember szenved mindenféle nyavalyákban, ami a Földön kívül máshol nemcsak nem létezik, de soha nem is létezett. Még a sötét birodalmakban sem betegek a lények, pedig elég sokan vannak még, sajnos.
Az ember azért lett beteg, mert magán hordozza Lucifer romlott és despota energiáit. Aki egészséges maradt, az köszönje meg magának, mert már alig van olyan földi lény, aki nem hordozza gondolkodásában Lucifer torz világlátását és ezáltal betegségeinek sokféleségét.
Aki egészséges, annak a gondolkodása is az, aki beteg, az luciferi énjének hiányosságaitól szenved.
Az ember az egyetlen lény, aki ösztönélettel bír, vagyis vannak nem tudatos tudati elemei, amikor úgy dönt, ahogyan az állatok is reagálnak a környezetükre.
Amikor az ember öl, akkor az állati ösztönei kerülnek előtérbe, a létért való küzdelem szinonimájaként.
Persze az ember soha nem ölne, ha a társadalom biztosítaná számára a teljes boldogsághoz való jogot, ami nem a másokon való uralkodást jelenti, hanem az egymással való együttműködést.
Amikor az ember meghal, háborúkban vagy más borzalmak által, fogja a fejét a túlvilágon, mert látja azokat az okokat, melyeket Lucifer készített elő az elveszejtésére. De ő megengedte az embernek, ha borzalmak által hal meg, visszaadhatja azt egy másik embernek, hogy „ő is szórakozzon egy kicsit” mások kárára.

Amikor Anna megértette Lucifer gondolkodásának logikáját, azt is megértette, hogy a karmának így sohasem lesz vége, mert mindig lesznek elkövetők és mindig lesznek áldozatok, csak vége nem lesz a történéseknek.
Ezért próbálta lebeszélni Lucifert a zsidók világhatalomra való juttatásáról, amelyben természetesen ő lett volna az uralkodó. Anna visszautasította egy ilyen hatalomban való részvételt, annak minden előnyét, mert megértette, mit jelentene ez a többség számára.
Ha nem hinnétek el, amit most mondok, olvassátok el a Cion bölcseinek jegyzőkönyveit, amelyben azt a módszert mesélik el, hogyan kell szolgává, rabszolgává tenni másokat, hogy sohase jöjjenek rá azok, akiket ebbe a zsákutcába vezetnek.
Akik pedig ezt kifundálták Lucifer jóvoltából persze, azok most nagyon félnek, mert tudják, hogy elkövetkezik az igazság pillanata, amikor az emberiség meg fogja tudni, mit terveltek egyesek Lucifer irányítása alatt, ellenük.
Lucifer oly mértékben elvesztette minden erkölcsi gátlását, hogy számára az erkölcs, mint olyan, csak a tömegek félrevezetésének eszköze lett, nem az ő „isteni énjének” sajátja.

Anna nem tudhatta, én létezem, mert tiltott volt számára is ez a tudás, ahogyan a legújabb földi vallásokban már nem is léteztem, mert sértette volna az ő hiúságát, hogy van valaki, aki fölötte áll és az a Teremtő.
Amikor az utolsó vallásokat kifundálta, már a Mindenség világának totális elveszejtését készítette elő, de nem értette meg, hogy az saját pusztulását is el fogja törvényszerűen hozni.

Anna azért tett felbecsülhetetlen szolgálatot mindannyiunknak, mert ezeket a sorsdöntő összefüggéseket felismerte és nem törődött bele, hogy Lucifer oktalanul él, hanem megpróbálta megértetni vele változásának létszükségletét.
Volt idő kettőjük kapcsolatában, amikor azt hittük meg tudja változtatni őt, de a végén kiderült, csupán színjátékról van szó. Amikor már minden hatalom Anna kezében volt, nemcsak megpróbált visszatáncolni Lucifer – mert visszakérte a hatalmat Annától -, hanem az is kiderült, milyen alattomos módon próbált mindenkit rászedni és becsapni. Nemcsak a belső-földieket, a Galaktikus Föderáció tagjait, hanem bennünket is a Forrással együtt.
De Anna annyi emberi értelemmel oldotta meg a feladatát, hogy minden cselszövés, gonoszság napvilágra került és Lucifer csúfos vereséget szenvedett, amit legrosszabb álmában sem gondolt, mégpedig az általa nagyra becsült és szeretett felesége által.
Anna nem kívánta Lucifer bukását és ez nem is következett volna be, ha titokban nem készült volna a világhatalom megszerzésére.
Számára ez olyan, mint a hadvezérek mellén csüngő csecsebecsék. Azt hitte, a hatalom olyan ajándék, amely egyedül neki jár, és arra használhatja, amire akarja. Anna számos és számtalan alkalommal mondta el neki, a hatalom, az isteni hatalom szolgálat. De Lucifer ezt saját torz vágyainak a kiélésre használta csupán és nem a teremtmények javára.
Olyan züllést állított meg Anna a Mindenségben, amely Lucifer viselt dolgaiból származott és az ő hatalmának a visszavételével ért véget.
Lesznek még nagy meccsek ott, ahol a sötétek energiákat birtokolnak, de ezek már - Lucifer nélkül - kezelhető eseményekkel zárulhatnak.
Mindenkinek, aki teremtmény a Mindenségben, két fontos dolgot kell megértenie: fejlődni csak békében lehetséges és a szeretet nem feltétel nélküli, hanem egymás kölcsönös megértésén alapul.

Aki a következő évezredekben nem hajlandó ezt az egyszerű igazságot megérteni, annak nincs helye közöttünk. Nem jöhet vissza többé Lucifer világa. Nem létezhetünk szeretet, megértés, együttműködés nélkül, mert elmúlunk, mint a nátha.  

Ámen
20011. 04. 22. Nagypéntek estéjén

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.