2011. május 5., csütörtök

6. A magyarországi ellenforradalom tervei


Lucifer azért nem engedte meg a magyaroknak, hogy békességben éljenek, mert gyökeresen ki akarta irtani ezt a nemzetet. Az okok ataiszi életükben keresendők. Akkor Anna, hogy segítse társát a teremtésben, teremtett egy nagyon békés, intelligens fajt, amely nem volt híján a szeretet képességének sem. Azért kellett megteremtenie a mai magyarok elődeit, mert a Lucifer által teremtett marziszi faj - ahogyan ő Annának a sethieket elnevezte -, olyan züllött és despota életet élt mások rovására, hogy arra utasítottam Lucifert, szelídítse meg az általa teremtett népet, mert ahová betették a lábukat a Mindenségben, ott kő-kövön nem maradt. Csak pusztítottak és romboltak. Élősködtek másokon, elpusztítva értékes és gazdag népeket, kolóniákat. Majd a végén, amikor már semmi eledelük nem maradt, fel is falták ezeket a lényeket. Olyan kannibalizmusban éltek, amely korábban sohasem fordult elő a Mindenségben.

A magyarok elődei, vagyis az ataiszi nép kulturált volt, hiszen őket a sziriusziak tanították meg minden fontos dologra. De amikor Lucifer népe megjelent a színen, akkor mindenféle torzulás indult el közöttük, az emberáldozatos szertartásoktól kezdve a perverz szokásokig. A nemi erőszak mindennapossá vált, ahogyan a homoszexualitás és a családon belüli erőszak is. A végén, amikor a két nép „sikeresen” összekeveredett – mivel többen voltak az ataisziak -, történt némi javulás, de gyökeres módosulás sajnos nem.
Akkor én isteni hatalmamnál fogva elhatároztam, megszüntetem ezt a kultúrát, de értékesebb egyedeit kimenekítettük hajókkal a távoli földrészekre és ott letelepedve építhették volna saját világukat, ha Lucifer nem teremtett volna újra és újra olyan sötét fajokat, amelyek aztán ezt az ősi civilizációt - amely már akkorra rendesen megfogyatkozott, - ki nem akarták volna irtani, Lucifer parancsára.

Miért is gyűlölte ezt a fajt, melyet a felesége teremtett – aki akkor Anna volt.
Sértette a hiúságát, hogy ez a nép tehetséges, szorgalmas, tisztességes és szeretetteljes lett, ahogyan ezt Anna akarta. Az ő népe pedig léha, lusta, tehetségtelen és szeretetnélkülivé vált, amilyen ő maga is volt akkor már.
Amikor pedig összekeveredett a két faj, olyan gonosz életet kezdett el élni, amelyben nem tisztelte már saját lányát sem és ágyasává akarta tenni. De ez a gyermek tiszta volt és szerelmes. Így az apai erőszak nemcsak a boldogságát tette tönkre, de az emberi társadalom züllését, Lucifer totális magányát is eredményezte.

Annát megölette a sethi fajtársaival, a gyermekei pedig visszatértek a Szellemi Síkokra, mert nem voltak hajlandók többé vele élni.
Akkor Lucifer magányában és a népek általi megvetettsége miatt megőrült. De nem használt saját életének leckéje sem a számára, hanem tovább torzította a végletekig, a földi életet.

Ebben az életében Anna rájött minderre és meg is bocsátott neki, de Lucifer sajnos hazudott Annának, mert a valóságban már előkészítette zsidóival azt a világhatalmat, amely az emberiség számára örökös rabszolgaságot jelentett volna.
Csakhogy a rosszullétei felnyitották torzulásaira Anna szemét, és olyan valóságot álmodott meg nektek, amely nem volt azonos Lucifer álmaival. De Anna mindent meg is tett azért, hogy sem a zsidók által irányított világhatalom, sem az emberiség lesüllyesztése a rabszolga szintre, meg ne valósulhasson.
Amikor engem Anna felfedezett, akkor nyílott meg annak a lehetősége, hogy a Fény visszafordítsa azt a folyamatot, amelyet Lucifer sok évszázada az illuminátusaival készített elő.
Aki őszintén tanulmányozta az utolsó évszázadok forradalmait, annak rá kellett jönnie, szó sem volt itt egyetlen alkalommal sem szabadságról, egyenlőségről, testvériségről, hanem csak arról, hogy kivéve a hatalmat a nemzeti arisztokrácia kezéből, a zsidóság, illetve Lucifer kezébe kerüljön az.

Miért meséltem el nektek mindezt ilyen hosszasan?
Lucifer számára ezek az eszközök már évezredek óta kipróbált módszereken alapulnak. Ezt a módszert írja le a Cion bölcseinek jegyzőkönyvei is, amelyet a zsidóság a saját érdekében hamisítványnak és üldözendő írásműnek tart és kezel. De ez a módszer annyi népet tett már tönkre a Mindenségemben, hogy soha, de soha többé nem engedem, hogy népek és fajok Lucifer eszközeivé váljanak, torz, abberált vágyainak kielégítése érdekében.

Ma Magyarországon az illuminátusok rejtett és rejtőzködő személyei, egy ellenforradalmat készítenek elő a regnáló kormány ellen, mert az számukra túlságosan nemzeti, túlságosan értelmes és túlságosan Lucifer ellenes.
Azok, akik ebben az ellenforradalmi csoportban részt kívántak venni, Lucifer legbennfentesebb emberei ebben az országban. Ők azt szeretnék elérni, hogy egy forradalmi káoszban ez a békés nép egymás ellen fordulva kiirtsa, megtizedelje egymást. De én ehhez nem járulok hozzá. Tehát azok, akik ma a magyarok elveszejtésén fáradoznak, Azraél kezére jutnak, mert a Földön béke lesz, még akkor is, ha Lucifer minden követ megmozgat ennek az ellenkezőjéért.

Ámen
2011. 04. 22. Nagypéntek estéjén

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.