2011. május 16., hétfő

11. A karmikus tartozások lezárása


Arról szeretnék beszélni nektek, miért engedélyeztem Lucifernek a Karma Intézménye bevezetését a Földön.
A karma, mint olyan, egyetlen egy bolygón létezik és ez a Föld, a ti anyabolygótok.
Amikor a lelkek felvállalták Lucifer gyógyítása érdekében a földi életet, még senki sem tudhatta, mi lesz ennek a végeredménye.
A Forrásban valamennyien bíztunk abban, segíteni fogja őt rossz hajlamainak megszüntetésében, amely már akkor - az ember megteremtése előtt -, valamennyiünk számára világossá vált.
Lucifer olyan világokat kezdett létrehozni, melyeken here életet élő lelkek jöttek létre. Ezek aztán felélve saját bolygójuk életenergiáját, a többiekre lettek életveszélyesek. Meghódították a más fajtájú teremtményeket, rabszolgájukká tették, majd ha már semmi étel nem akadt a bolygón, felfalták azokat és továbbálltak.
Lucifer olyan tudással halmozta el őket, melyeknek a többiek nem voltak birtokában és így védekezni sem tudtak ellenük.

Amikor Lucifer – aki egyetlen Istennek mondta magát akkor már -, átadta ezt a tudást a még fiatal földi zsidó nemzet levita vezetőinek, azt is elmondta nekik, nem használhatják a módszert önkényesen, saját céljaikra, csak akkor, ha ő erre a nép főpapjának - akivel mindig beszélő viszonyban volt egészen az utolsó időkig -, engedélyt, megbíztatást ad.
A zsidókat akkor vetette fogságba mindenkor, ha ezt a módszert a beleegyezése nélkül használták, mások megtévesztésére és romlására.
De Lucifer sohasem volt következetes semmiben, így ebben a dologban sem, ezért számos és számtalan alkalommal, ha a zsidói erre nem is szolgáltak rá, fogságba küldte őket. Így félemlítette meg azt a népet, melyet eszközül használt minden korban mások leigázására, megcsonkítására, kiűzésére és minden olyanra, amely azok pusztulásával, megsemmisülésével végződött.
Az a kisszámú zsidóság, melyet Jézus halála után szétszórt a nagyvilágban, eléggé szervezett lett mégis ahhoz, hogy Lucifert torz vágyainak kiélésében megsegítse.

Milyen torzulásai lettek Lucifernek a sok milliárd földi év alatt?
Mindenkor hatalomra, a legfőbb papi és katonai hatalomra tört.
Aki ellenállt neki, azokat egyszerűen likvidáltatta, megmérgezte, nevetségessé tette, vagy olyan módon ártott neki, hogy annak nem volt maradása többé ott, ahol Lucifer megjelent, el kellett menekülnie, ha életben akart maradni.
Amikor majd megjelenik Anna és médiumtársa közös írása az emberiség hiteles történelméről, melyet az őrzők – akik mindig szálka voltak Lucifer szemében -, jegyeztek fel apáról fiúra, akkor kerültök ezeknek az információknak a birtokába.
Bár kicsit regényes formában dolgoztuk fel, de a lényeg benne lesz, mert az őrzők meg is őrizték azt a tudást, melyet utoljára Atlantiszon birtokolt egy papnő, aki nem volt más, mint Anna egy korábbi inkarnációjában.
Lucifer sok mindent elmondott róla közösen írt könyveikben, de sok fontos küldetését elhallgatta, mert azt gondolta, legyőzheti őt, sötét tervei megvalósítása érdekében.

Amikor aztán ti földi emberek az állati fokról beléptetek a lelkes lények világába, olyan torzulás történt Lucifer lelkében, melyet már senki sem tudott azután orvosolni.
Minden isteni vonását elvesztette. Sokkal inkább volt ösztönlény, mint felemelkedett fénylény.
Akkor történt, hogy az emberiség - melyet az állati szintről felemeltünk a lelkes lények szintjére - fejlődni kezdett, tudásban, érzelmekben, sőt bizonyos egyedei még spirituális képességekre is szert tudtak tenni.
Mindig küldtem segítőket, akik az emberiség számára új, fejlettebb normákat, emberiesebb viselkedést próbáltak felmutatni, de Lucifer oly mértékben ellenállt minden javulásnak, hogy a végén már nem hittem abban, meg fog változni és hagytam, had élje ki torz vágyait, mert azt gondoltam talán ez majd segíteni fog rajta. De tévedtem. Nem jobb lett tőle, hanem egyre barbárabb és barbárabb. A végén már a Forrásban sem tűrték meg a társai és így a Földön, köztetek kellett élnie, hogy mégis létezhessen valahol a Mindenségemben.

Anna nem azért került a Földre, mert büntetésben volt - ahogyan Lucifer elhitette vele -, hanem azért, hogy segítse a felemelkedését. De ez minden erőfeszítése ellenére sem sikerülhetett neki, mert Lucifer nem jobb, hanem egyre elvetemültebb és gonoszabb lett, javulása helyett.

Lucifer olyan történelmet alkotott zsidóival a számotokra, amelyben nem volt béke, szeretet, emberiesség, hanem háborúk, mészárlások, betegségek és minden olyan borzalom, melyet beteg lelke hőn áhított, béke, jólét, szeretet helyett.
Amikor már világossá vált minden felemelkedett mester számára is, hogy a földön valami nincs rendben, mert a lények nem fejlődnek, hanem rohamosan süllyednek még lejjebb és lejjebb, akkor találtuk ki az avatárok intézményét.
Ne higgyétek, hogy ők nem mások voltak, mint Lucifer maga. De ahogyan avatárként meghalt, a következő életében már csak zsarnok és mindenféle abberált vágyakkal megáldott vezető akart lenni.
Így züllött tovább, miközben az emberiség borzalmas életeket kellett, hogy éljen vele együtt.
A legutolsó inkarnációjában: Hitlerként, aztán végleg világossá vált a számunkra, hogy többé nem lehet az emberiség közé küldeni, mert olyan károkat okoz nektek, amit az élet már nem fog tudni többé helyrehozni. Ezért született meg Anna közétek, akinek már sok tapasztalata volt Luciferről, mégis, amikor megismerkedett vele, elhitte azokat a dolgokat, melyeket Lucifer mondott neki. De aztán Anna felismerte Lucifer borzasztó torzulásait és elkezdte nevelni ezt az elfajult fénylényt.

Anna nem gondolta, hogy Lucifer hazudik neki, mert a hiteles információkat vegyítette hazugságokkal. Idő kellett neki ahhoz, hogy felismerje Lucifer emberiséget meghatározó kártékony vonásait és megpróbálja az ellenkezőjére rávezetni őt.
Talán, ha korábban találkoznak és nem most - egy Vízözön előtt -, lett volna több idő a kapcsolatuk elmélyítésére. De Lucifert sürgette az idő, hiszen ő világhatalomról álmodott, olyan egyeduralomról, melyben az emberek úgy szolgálták volna őt a Földön, mint Istent.
Már nem látta saját torzulásait, vagy ha igen, oly mértékben vált mértéktelenné, hogy semmi gátlás nem volt már benne.
Abban a világban nemcsak a munkátokkal, de a testetekkel és az életetekkel is szolgálnotok kellett volna őt, minden torz és abberált vágyának a kielégítésében.

Ha ma megnézitek az emberiség állapotát és elég őszinték vagytok magatokhoz, beláthatjátok, hogy az erkölcs, mint olyan megszűnt létezni az emberiség közösségében. Homoszexualitás, perverziók uralják a férfiak többségét. A monogám kapcsolat - ami egészséges is -, ritka, mint a fehér holló. A bűnözés általános lett közöttetek, sok a gyilkos, rabló hajlamú, élősködő természetű ember.
Nemcsak ti vagytok hibásak persze ebben, hanem azok a programok, melyeken Lucifer parancsára végig kellett mennetek földi életetekben.
A karmának az lett volna az eredeti rendeltetése, hogy jobbá tegyen benneteket, de e helyett jobban lezüllöttetek, mint ahogy mi azt elképzeltük a Karma Intézménye megteremtésekor.

Mindezekért, mert a ti elkárhozásotokért - még akkor is, ha elsősorban Lucifer a felelős - felelősséget érzünk mi is, a Forrás lakói. Ezért döntöttünk úgy, megszüntetjük Lucifer földi rendszereit, visszahozunk benneteket asztrál síkra. Azután olyan tanítókat kaptok, akik a létezés értelméről, a megélés módjáról oktatnak ki benneteket, hogy ne kelljen megölnötök egymást oktalanul és ne élősködjetek másokon, ha idegen lények közelébe kerültök. Mert aki továbbra is léha, üres, semmirekellő, céltalan életet akar élni, azoknak nem lesz helye a Mindenségemben. Mert meg kell szüntetnem a létezését, ha a Világév végére vissza akarom hozni valamennyi energiámat a Forrásba - melyet a Teremtés folyamatában szétosztottam teremtményeim között -, hogy pihentető álmom lehessen.

Ámen
2011. 05. 15.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.