2011. május 16., hétfő

8. Igazság a Galaktikus Föderációról és a belső-földiekről


Amikor Anna nagy örömmel megtalálta a Galaktikus Föderációról és a Belső-Földről szóló üzeneteket, még senki sem tudhatta Lucifer cselszövéseit, amit mások megtévesztésére eszelt ki.
A belső-földiek valóban készültek és felkészültek az emberek egy nagyobb csoportjának a fogadására, de a többségnek akkor is a Földön kellett volna maradnia és átélnie a Vízözön borzalmait. Ezért határoztam úgy, megmentem Földanyátokat ettől a borzalomtól és az emberiséget is.
Az emberek fejlődésének sehol máshol nincs feltétele, csak itt ezen a bolygón. Ha űrhajókra raknának benneteket, a hosszú úton megbetegednétek és meghalnátok a rátok váró nehézségek miatt. Ezért nem választható számotokra ez a megoldás sem.
A belső-földiek csupán néhányszázezer embert tudnának befogadni és nem többet. Amit tehát a Galaktikus Föderáció és a belső-földi üzenetek sugalltak a számotokra, azt nyugodtan a mesék birodalmába sorolhatjátok.
Bármilyen fájdalmas számotokra és számomra is ez a közlés, ez az igazság és az igazságot szeretnénk számotokra feltárni. Nem hazudozni, mint azt Lucifer és követői tették veletek, akik jól szórakoztak az emberi hiszékenységen, mert olyan jövőt ígért Lucifer szolgálataikért, melyet sohasem teljesített volna be, de ezt ők nem tudhatták.

Milyen sors vár tehát az emberiségre a mai helyzet alapján?
Amikor a sötétek elhagyják a Földeteket majd, azért teszik, mert én eltiltottam őket minden további földi beavatkozástól és gaztettől. Persze elég sokan vannak még mindig, akik be szeretnék teljesíteni Lucifer rémálmát az Özönvízről, de már szerencsére nincsenek abban a helyzetben, hogy ezt végre is tudják hajtani.

A Föld, vagyis Földanyátok ötödik dimenzióba emelkedése azt jelenti számotokra, hogy aki nem éri el azt a rezgésszintet, amely az ember számára is biztosítja a felemelkedést az ötödik dimenzióba, azok bizony ebben a felemelkedésben meg fognak halni. Ez a halál, azonban az utolsó fizikai megsemmisülésük lesz, mert aki most a Föld nevű bolygó lakója és nem máshonnan inkarnálódott ide, annak véget ér ezzel az a rémálom, ami a Földre való leszületést jelenti.
Akik pedig meg fognak halni, azok mind a Vízözön előtt térhetnek vissza hozzánk a Szellemi Síkokra. Nem szeretném, hogy az emberek átélve egy újabb Vízözön megpróbáltatásait, eszüket vesztve az élménytől, még mélyebbre zuhanjanak az anyagba - ahogyan azt számukra Lucifer és bandája eltervezte.
Olyan szörnyű világokat álmodott meg nektek, melyekből sohasem tudnátok többé az értelmes lények világába kerülni, hanem ott ragadnátok talán a Világév végéig. Akkor a következőben is nagyon sok időbe telne, amíg magasabb szintekre kerülhetnétek.

Azért mesélem el mindezt nektek, mert sajnos ez az igazság.
Lucifer oly mértékben lezüllött és elkárhozott, hogy a saját ocsmány szintjére akart benneteket lehúzni, hogy ne kelljen neki egyedül léteznie teljes magányban a következő időszakokban, mert a magasabb rezgéseket már nem tudta befogadni önmagába, csak azokat, amelyek a legsűrűbb anyagi világokhoz tartoznak. Azok pedig egészen közel állnak már az állati fokhoz, amiből az ember saját képességei és akarata által került ki és nem Lucifer építő munkája segítségével.
Ő mindenkor, minden korban megtette azokat a lépéseket, melyek azt eredményezték, hogy maradjanak emberek a Földön, akik az ő kénye kedve szerint élnek és ő is a saját kénye kedve szerint élhet majd közöttük.
Amikor most Anna a Földre született, nem kevesebbet vállalt magára, mint azt, ezt a gonosztevőt megpróbálja a helyére tenni. Nem Anna hibája, hogy mégsem sikerült, hanem Luciferé, aki olyan borzalmas életeket élt a Földön közöttetek és veletek, amit mindennek lehetett nevezni, csak értelmesnek nem.
Ezért döntöttem úgy, őt végleg kivonva a történésekből, mentve a menthetőt, mindent megteszünk értetek, amit még lehet.

Akik nem ütik meg a szükséges mértéket és nem tudnak a Földanyával együtt emelkedni az elkövetkezendő tizenkét hónapban, azok gyors halállal fognak visszatérni hozzánk.
Lesz tehát olyan halálozási statisztika, ami kivételesen nem a sötéteknek köszönhető. Hanem annak, nem akarom, hogy az emberiség egy újabb Vízözönben lelje halálát, ahogyan Anna sem akarta egyetlen pillanatig sem. Mert felismerte azt a veszélyt, melyet átéltetek és megéltetek Atlantisz pusztulása után, amikor majdnem állati szintre süllyedt az az emberiség, aki pedig Atlantiszon már igen magas szellemi szintre jutott. De Lucifer nem akarta a ti felemelkedéseteket, mert akkor nem lehetett volna fáraó, diktátor és mindenféle zsarnok, mert elkergették volna őt a fenébe.
De hiába szüntettem meg számos olyan rendszerét, amely a zsarnokságra épült, mindig kitalált újakat és újabbakat és sohasem lett volna vége, ha ki nem vonom végleg őt a forgalomból.

Ne féljetek tehát sem a haláltól, sem a Vízözöntől, mert Földanya olyan biztonsági lépéseket tett saját és a ti érdeketekben is, amit a sötétek már nem tudnak befolyásolni.

A sötétek el fogják napokon belül hagyni a Földet, mert a Galaktikus Föderáció vezetését Anna jóvoltából már a ti Napotok, vagyis Héliosz - ahogyan görög nevén ismeritek - vette át, az áruló fénylények helyett.
A Belső-Földben is megtörtént a megtisztulás. Most hagyják el űrhajókon azok a lények, akik nem földi eredetűek, csak idejárnak élősködni rajtatok.

Ennyit tehát az igazságról, mert látom, a megtévesztésetekre hozták létre azokat a fórumokat, melyeknek a valóságról kellett volna tájékoztatni benneteket és nem hazugságokról.

Ámen
2011. 05. 06.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.