2011. december 8., csütörtök

28. A vérvád


Amikor Sanat Lucifer megölette zsidóival az általam teremtett legtisztább férfias energiát, akit ti földi életében Jézus Krisztusnak neveztetek, már tudtam - mert a korábbi rabbinikus irodalomban számos utalás van Jézus eljövetelére és kínszenvedésére -, hogy fiam Sanat Lucifer a teljes sötétség létrehozását tervezi a Földeteken, melyet az Argameddon nevű János prófétai jóslat vezetett volna be számotokra.

Hogy ez nem valósult és nem valósulhatott meg, nem annak köszönhető, hogy Sanat Lucifer visszatért a Fényhez és a fénylények által irányított világfelfogáshoz, hanem annak, hogy Anna ezalatt a tíz év alatt mindent megtett, hogy Lucifert ebben megakadályozza.

Talán emlékeztek még arra az információra, hogy felismerte, a Galaktikus Föderáció halogató taktikája miatt valami nincs rendben a felső vezetésben, és megtisztíttatta velük először a Galaktikus Föderáció űrhajóin szolgáló vezetést és legénységet az árulóktól, majd ugyanezt tette a Galaktikák összes Fény társadalmaiban, azután a Belső-Föld nagyon is elfeketedett belső világaiban.
Sanat Lucifer nem kispályás szellemiség, hanem önveszélyessé és közveszélyessé vált lényem lett, ahogyan azt Annának Mária, Jézus anyja - aki akkor még a Forrásban teljesített szolgálatot - elmondta.
Anna ugyanis felismerte a Galaktikus Föderáció halogatásában, hogy valami hiba van a felsőbb szinteken, mert hagyják a Föld népét, a földi embereket egy kerek évtizeden keresztül kínozni, gyötörni, miközben Lucifer folyamatosan a megmentésükről papolt nektek az írásaiban. Azért érdemes ezeket a könyveket megismernetek és rendkívül fontos is, mert képet kaphattok arról a gondolkodásról, amely vizet prédikál, közben világhatalma előkészítésén dolgozik.
Ha tervei megvalósulnak, nemcsak a Föld merült volna el újra a sötétségben, hanem az egész Világmindenség, mert ezt tervezte az én oktalanná és teljes mértékben kezelhetetlenné vált fiam.

Az ő népe azért segítette őt ebben, mert soha nem tűrt a dolgaiban ellentmondást. Annát is azért akarta a felcsigázott szeretetével megtéveszteni, mert tudta, ismerte őt, ha valaki, hát Anna biztosan ellenáll majd világraszóló terveinek és ennek szerette volna elejét venni.

Anna bár látszólag hitt neki, de mindig kételkedett is ugyanakkor, hogy valóban a Fény irányába halad-e az én fiam, vagy mégis meg szeretné valósítani azt az Armageddont, amely a Föld teljes pusztulásával, erkölcsi züllésével és egy még mélyebbre történő zuhanásával végződött volna. Ugyanis csak így tudta volna megbontani azt az egyensúlyt, amely a Fény és a Sötétség harcában a Sötétség oldalára billentette volna az energetikai mérleget.

A Földetek rohanó léptekkel halad megvilágosulása felé és a Földön létező sötét erők már semmiképpen nem tudják ezt megakadályozni, mert a bolygótok túllendült azon a ponton, ahonnét még lejjebb lépkedhetett volna, ha a sötétek szándékai valósulnak meg. De a földi ember szabadságvágya már oly nagy és a többség tisztánlátása is, hogy azt az elvetemült rendszert, amelyben megvalósították volna az illuminátusok által indított népirtást, már nem sikerülhet. Amit most tesznek az már a vesztes háborús fél utolsó ámokfutása, amiért meg is fogják kapni jól megérdemelt büntetésüket, ha eljön a megfelelő perc. És ez már el is jött, csak még mindig nem hajlandók bevallani maguknak.

Az elmúlt hetekben Anna kérésére végre kiemeltük azokat a személyeket a Földről, akik a legnagyobb gátjai voltak az előrehaladásnak és most börtönökben - melyeket a Galaktikus Föderáció állított fel számukra az űrben - várják halálos ítéleteiket, ami nem fog késni.
Olyan ocsmány és borzasztó dolgokat műveltek a hátatok mögött, ami nemcsak tiltott már régen mindenhol a Galaktikákban, de a Földön sem adtam hozzájárulásomat Sanat Lucifernek, aki persze egészen mást akart, mint én és Anna.

Amiről még szót kell ejtenünk és csak most jött el az ideje, az a zsidók által a keresztények ellen két évezrede folyó bűntény, melyet az emberiség a vérvádakban ismerhetett meg először.

Már nincsenek a Földeteken azok a személyek, akik Anna ellen folyamatosan fekete mágiás támadásokat rendeltek meg a Föld legismertebb fekete mágus csoportjainál.
Hogy Anna meg tudott felelni ennek a kegyetlen és elvetemült csoportnak az volt az oka, részben felkészítettük őt, másrészt sohasem volt benne gyűlölet irántuk és így tehette őket nevetségessé, szánalmassá minden egyes támadássorozat alatt. Ezekről már korábban beszéltünk. De arról nem, hogy a zsidók vezetői két évezrede, Lucifer parancsa alapján minden napján az évnek valahol a Földön, de leginkább a keresztény országokban, fiatal gyermekeket áldoztak fel Lucifer oltárán, vagyis a zsidó templomokban.

Anna azért figyelt fel erre a dologra, mert amikor először vitt át halottakat a felsőbb rezgésszintekre, találkozott asztrál síkon egy cselédlánnyal, akit zsidó gazdái öltek meg ilyen céllal még néhányszáz évvel ezelőtt Franciaországban.
Amikor ezt a gyermeket és a többit feláldozták, olyan kínzásoknak vetették alá, amely semmi mást nem szolgált, mint Lucifer borzasztó kéjvágyát az ölésre, a kínzásokra, mások szenvedéseinek az élvezetére.
Amikor majd leszáll a Galaktikus Föderáció ennek a részleteit, okait, következményeit is fel fogjuk tárni számotokra.
Sokan nem értik, mert nem érthetik, miért tűnik el a Földeteken annyi fiatal gyermek, legfőképpen fiúk. Ennek az a gonosz szertartás az oka, amelyben a zsidó nagycsütörtökön a fanatikusan vallásos családok olyan ételeket és italokat fogyasztanak el, amelyben embervér is van. Bár nem sok, de ez akkor is olyan tény, amelyet fel kell tárni az emberiség számára. Vannak persze más szokásaikhoz, fekete mágiához kapcsolódó felhasználások is.

Mikor is kezdődtek ezek a feláldozások?

Amikor Jézust a zsidók Lucifer, vagyis a zsidók Istene parancsára megölték és nem saját szakállukra, ahogyan a fiam azt Annával közösen írt könyveikben állította, akkor rendelte el a diaszpórákban élő és rekedt zsidók számára ezt a dicstelen cselekedetet, hogy a vér és emberölés szokása, ne menjen ki náluk a divatból.
A másik körülményre Anna világított rá nekem is a napokban. Ugyanis Magyarországon is történtek ilyen esetek, amikor a közvélemény előtt ismertté váltak, mert lebuktak azok, akik a gyermekeket elrabolták és megölték. De a Habsburg-dinasztia, akik kiszolgáltatták birodalmuk népeit a zsidó érdekeknek, nem volt érdekelt abban soha, hogy ezek a gaztettek igazán megkapják a kellő nyilvánosságot és tetteikért a jól megérdemelt büntetést.
Anna arra is rávilágított, hogy Sanat szándékosan ölette meg Jézust. Még Jézus születése előtt jóval, halálát a bibliátok ó-szövetségében szereplő zsidó próféták is többen megjövendölték és maga Jézus is tudta, amikor az ő Atyaistene ezt közölte vele, hogy szenvednie kell és meg kell halnia. Csak azt nem, miért kell a legbrutálisabb módon.
Az emberi vér felhasználásának egyik oka a zsidó húsvéti szokások továbbvitele volt - a vesztes zsidó háború után, az új környezetben -, hogy a papok és a nép továbbra is szokják a vér mindennapos látványát. Korábban - mint tudjátok - állatokat használtak fel erre a célra.
Másrészt, hogy fenntartsák a zsidók gyűlöletét más népek, nációk, vallások irányában. Harmadsorban azért - és ezt ismerte fel a napokban Anna -, hogy időben előkészítse azt a kort - az Antikrisztus korát -, amikor a zsidók által vezetett új társadalomban az emberek újra véráldozattal adóztak volna Lucifer oltárán.

A történelmetekben azokban az időkben, amikor a sethi faj átvette a Földön a társadalmak irányítását, mindig bevezették ezt a borzasztó szokást, mert Lucifer olyan mértékben elaljasult, hogy számára már csak ezek a gonosz cselekedetek okoztak örömet, mint perverziók.

Amikor Anna megismerkedett vele asztrál síkon, nem tudhatta, maga a Sátán jött el személyesen hozzá, aki valóban egy korábbi, negyvenezer évvel ezelőtti életében is a férje volt.
De Sanat Lucifer véráldozatot követelő szokása nem ilyen rövid idejű, hanem már korábban, más Galaktikákban is művelte ezt a műfajt, hiába tiltottam meg neki.

Ha Annára hallgatott volna, lett volna esélye a megmenekülésre és visszatérésre a Fénybe, de már oly mértékben uralták lényét ezek a perverziók, hogy nem tudott többé szabadulni tőle.
Ezért kellett hát kiemelnem őt a Forrásból, a földi lét, továbbá az összes Világaim irányításából, mert már csak ezek az események tudták őt örömtelivé tenni. És nem értette meg azt, amit Anna oly sokszor elmondott neki, hogy ez a fajtalan szokás végül őt rontotta meg és tette mérhetetlenül gonosszá, beteggé.

Anna persze nem tudhatott az én létezésemről, harcaimról vele, mert földi emberként mindent elfeledtetett vele, amit Anna a Forrásban közöttünk élve már régen tudott, mert megtapasztalt.

Amikor kiirtom őt a Világomból, azért teszem és azért kell megtennem, mert olyan mértékben vált a hatalom rabjává, hogy ebből senki kigyógyítani már nem tudja, mert ő nem is akarja.

A zsidók olyan lelkek voltak, akik ugyanúgy áldozataivá váltak az ő barbárságának, ahogy a többi földi ember is. Nekik a gonosz eljátszása, megteremtése volt a feladatuk és csak ritkábban az áldozaté, mert erre is van számos példa a történelmükben.
Ne gyűlöljétek hát ezért a zsidóságot, mert nem minden vallási csoport követte ezeket a barbár szokásokat, csak a legfanatikusabbak tették ezt meg. A többiek viszont tudtak róla, de saját jól felfogott érdekükben mélyen elhallgatták.

Anna mindezeket tudja, mégsem gyűlöli őket, mert ugyanúgy áldozatai lettek a fiamnak, ahogyan a többi nép is. Tehát nem kell minden zsidónak reszketni azért, mert ez megtörtént az emberiség történelmében, de tudniuk kell, hogy ezt mások is tudják róluk és nem vet rájuk jó fényt, hogy ilyen gazságokra képesek voltak egyes zsidó vallási csoportok Istenük parancsára.

Ámen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.