2011. november 29., kedd

27. A magyarokról, Anna népéről


A magyarok nem azért szenvedtek annyit a történelemben, mert azt megérdemelték volna, hanem Sanat ostoba és féktelen gyűlöletének lettek az áldozatai.
Bárhol jelentek meg, a bennszülött népek tanítása volt mindenkor a feladatuk. Olyan gazdag kultúrákat hoztak létre szerte a Földeteken, amit aztán Sanat ostoba, gőgös és fajtalan teremtményei újra és újra lepusztítottak. Ahogyan most is - az elmúlt időben - tönkretette őket a zsidók által vezetett illuminátus csoport. Akiket persze közvetlenül Sanat irányított, még akkor is, ha ő ennek az ellenkezőjét állította Annával közösen írt könyveiben.
Azért fontos mégis elolvasni ezeket az írásokat, mert teljes képet kaphattok az ő gondolkodásmódjáról, arról, miközben eljátszotta a szeretetteljes Istent, aközben mindent megtett a magyarok ellehetetlenítésére, elpusztítására a zsidói által.

A magyarok, bár különböző fejlettségű lények vannak közöttük is, ahogyan más nációkban, de nemzeti lélek szinten messze megelőzik valamennyi kortársukat, akik körülöttük élnek, különösen azokat, akik a legfőbb hatalmat gyakorolják a Földön.
Nekem - az Istenanyának - azonban nemcsak azt kell megítélnem, egyenként milyen fejlettek vagytok már, hanem azt is, hogy népként mit tudtok felmutatni saját történelmetekkel.
Akik még most is másokon akarnak élősködni, mások munkájából, verejtékéből akarnak jól és nagyon jól élni, mint a zsidók, azok bizony ne számítsanak jeles vagy kiváló eredményre. A zsidók az elmúlt félszáz évben olyan romlásba taszítottak nemzeteket és az egész Földet, amiért felelniük kell előttem egyenként és népként is.
Az ő értelmük nem azért volt magasabb a többieknél, mert okosabbak náluk, hanem azért, mert Sanat olyan tudással, ismeretekkel halmozta el őket, amivel a többit nem.
Ha egy kártyajátékban ismeri valaki a többiek lapjait, könnyebben hoz jó döntést, ha pedig tiltott lapokkal is játszik, akkor nem más, mint hamiskártyás. Hát ilyen néppé tette Sanat azt a lélekcsoportot, akik - bármennyire is tagadta - az utolsó kétezer évben csak azt tették, amit ő megparancsolt legfőbb rabbijuknak, aki Jeruzsálemben él. Azért nem ismert a neve, mert nem a jeruzsálemi templomban működik, hanem egészen máshol. Őt saját népe sem ismeri, mert nem ismerheti. Nem tudhat róla, ugyanis a titkos illuminátus csoport legfőbb feje. S mint ilyet, nem teszik őt ismertté az emberek előtt. Csak azok ismerhetik, akiket ő és egyedül ő irányíthat Sanat parancsai alapján.
Nemcsak a zsidóüldözésekbe volt beavatva, hanem abba a tervbe is, amely az egész emberiséget - kevés kivétellel - feláldozta volna Sanat oltárán, hogy eljöhessen földi alakban közétek, mint Antikrisztus. És olyan világot valósított volna meg, amelyet Anna - mint földi ember - józan paraszti eszével nem kívánt nektek és én sem, a Teremtőtök.

Amikor Anna felismerte a veszélyt, és megértette mire megy ki a játék. Akkor és csak akkor fordult Sanat ellen. Mert megértette azt - amit a zsidói még mindig nem értenek -, hogy egy lezüllött, paranoid, elmebeteg szellem mégiscsak meg akarja a Földön valósítani az Antikrisztus világát.

Hogy ez nem történt és nem történhet meg, köszönjétek Annának. És köszönjék a zsidók is, mert hiába ígért nekik jólétet, gazdagságot, ugyanúgy jártak volna, mint Hitler népe, akik bár elhitték Führerüknek, hogy világhatalmat kapnak felsőbbrendűségükért, a végén teljes és totális pusztulásba taszította őket. Mert már régen nem volt ura akaratának, csak beteges hatalmi ambíciói, zsarnoki hajlamai, torz vágyai irányították őt.
Tehát, mondom újra és újra a zsidóknak, álljanak le elvetemült és esztelen terveikkel az emberiség ellen, mert saját népük életét is veszélyeztetik ezzel, nemcsak a sajátjukat.
Egy nép megítélésénél nem lehetek tekintettel csak a többségre, sajnos azt is figyelembe kell vennem, hogy a vezetőik mit tesznek mások, más népek ellen.

Ámen
2011. 11. 27.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.