2011. november 15., kedd

26. A földi élet értelme


 Amikor Sanat eldöntötte, a földi ember életét a polaritásba helyezi, ez olyan régen volt, hogy az idejét számotokra nem érdemes már megjelölni sem. Év milliárdokkal ezelőtt történt, akár hiszitek akár nem.
Két bolygót rendelt alá ennek a célnak. Az egyiken élő, létező lényeknek közösségi életet kellett élnie szeretetben. A másiknak önzésben, királyságban.
Ez a második olyan mértékben lezüllött, hogy teremtése után néhány ezer évvel már semmit sem akart megteremteni magának, ami az életéhez szükséges volt, hanem másokon való élősködésből akart létezni.
Akkor történt az a végzetes dolog, amit Anna és Margó könyvéből részletesen is meg fogtok ismerni, hogy a sethiek, vagyis az önzésre épülő népesség megindította támadását az amentiek bolygója ellen, és elpusztította néhány évezred után a teljes kultúrájukat.
Akkor már láttam, ez semmi jóra nem fog vezetni, de Sanat nem hallgatott rám és hiába kértem, hagyja abba ezzel az önző fajjal a kísérleteit, nem fogadott nekem szót.

Amikor az amentiek menekülni kényszerültek, Sanat mindenkor utánuk küldte e léha, élősködő fajt, és azok bárhol is jelentek meg ebben a galaktikában, mindenhol elérte őket a sethiek támadása és rontása.
Legutoljára olyan mértékben lepusztították ennek a galaktikának a létező kultúráit, hogy megelégeltem és megparancsoltam neki, fejezze be a kísérleteit. Azt kérte tőlem, legalább egy bolygón folytathassa, mert úgy gondolta értelme van ezeknek a kísérleteknek.

Amikor aztán több korábbi civilizációt is lepusztított általuk a Földön, megparancsoltam neki, hogy javítsa meg a saját teremtett faját, vagy kiirtom őket a Mindenségemből.
Akkor teremtette meg először azt a népet, akiket ti zsidóként, vagy marzisziakként fogtok megismerni Anna és Margó írásaiból. De ez tulajdonképpen a sethi fajta későbbi reinkarnációja és mutánsa.

Amikor ataiszi életükben aztán Annát megölte, mert az nem támogatta fajtalanságaiban, akkor határoztam el, ellene fordulok és mindent elkövetek, hogy előbb vagy utóbb megszűnjön az irányírása a Földön és az egész Mindenségemben.
De Annát olyan sorsokra ítélte, hogy alig maradt reményem, a lányom ellene tud-e tenni és meg tudja-e szüntetni azokat az áldatlan állapotokat, melyeket ezután Sanat már kíméletlenül és gátlástalanul megteremtett mindenhol.

Anna azért fontos nekem és nektek is, mert sok idő után bár, de felismerte Sanat torzulásait és megértette vele is. De Sanat már oly mértékben lepusztult, mint lélek, hogy Anna legnagyobb szeretete és törődése sem tudta megállítani azon az erkölcsi lejtőn, ami végül a Mindenségből való kitiltásához vezetett.

Miért mondom el nektek ezeket a dolgokat újra és újra? Egyrészt azért, hogy értsétek a Világomban zajló legfontosabb történéseket, amelyek számotokra egyáltalán nem közömbösek. Ha Sanatot nem tudtam volna most félreállítani, olyan Világban kellett volna léteznetek, amely állati szintre süllyeszt le benneteket, hogy Sanat, aki maga is már ezen az értelmi és érzelmi szinten van, közöttetek élhessen és zsarnokoskodhasson fölöttetek.

Nem kívántam nektek, mint teremtett lelkeknek, hogy ide zülljetek, mert ezek után biztosan a megsemmisítésetek következett volna be. Hiszen az én Világaim csupa szeretetteljes lényeket foglalnak magukba, ahová nektek soha többé bejárásotok nem lett volna és nem is lehetett.

Amikor Sanat rájött, meg akarom szüntetni a földi élet torzulásait, látszólag beleegyezett a dologba, de közben olyan ellenlépéseket tett, melyeket Anna végül feltárt, ezáltal ki is védett.

Anna hiába szerette teljes szívével Sanatot, az már csak torz vágyainak akart élni.
Ezért kellett kiiktatnom végleg a hatalomból, hogy ne zsarnokoskodhasson fölöttetek, ne züllesszen le benneteket a saját szintjére.
Ha ezt képesek vagytok megérteni, akkor nem hiába szól rólatok és a Világom megjavulásáról keringő hiteles információ - az összes Szellemi Síkokon. Mert ne higgyétek, hogy mindazok a bolygók és galaktikák, ahol a sethiek megjelentek, nem estek kétségbe a Világom romlásától. De sajnos mostanáig kellett várnom és nekik is, hogy Sanat által teremtett sethi faj kipusztuljon a Teremtésből.
A Földön még vannak ugyan ilyen torz és eltorzult lények, de az ő hatalmuk napjai meg vannak számlálva. Már nem tudnak ártani sem nekem sem nektek.

Amikor leszáll majd közétek a Galaktikus Föderáció legénysége, akkor értitek meg ezeknek az információknak a teljes igazságát. Nem fogtok kételkedni többé abban, hogy Anna írásai igazak-e, vagy csak egy ember túlzott képzelete szülte mindezeket.
Azért írta le könyveit Annával Sanat és azért írták Margóval is a könyveiket, hogy az ember számára érthető módon mondják el azokat a fontos okokat és eseményeket, amelyek a Galaktikus Föderáció leszállásához vezetnek el.
Meg kell tudnotok végre, nem vagytok egyedül a Mindenségben, sok és megszámlálhatatlan bolygón, más égitesteken is van élet. Mindenhol a Fény uralkodik már, mert Anna az én segítségemmel végre megszüntette azokat az eltorzult Világokat és fajokat, akiket Sanat oktalanságában és dölyfében teremtett a Fény Világának megszüntetésére.

Ő nagyon régen készült már a világhatalom megszerzésére, mert nem értette meg azt, amit Anna emberként is képes volt megérteni, hogy a Teremtőt nem zárhatja ki a létezésből, mert akkor maga alatt vágja azt a fát, amelynek ágára ült.
Ilyen oktalanná vált tehát az a gyermekem, akire a Világom irányítását bíztam, nem kevesebbet.

Mindezek után néhány szót szeretnék szólni a zsidókról, akik Sanat utasításait próbálják rátok erőltetni, mert annyira rettegnek még mindig tőle.
Ezeknek az oktalan lényeknek meg kellene végre érteni, egy lepusztult és elmebeteggé vált szellemi lényt szolgálnak ki a végletekig. Ezért büntetés jár nekik, mert feláldoznák az ő „Istenükért” a földi Világomat, amelyet pedig mindig nagyon-nagyon szerettem.
Ha nem hagynak fel kisded játékaikkal és Anna további zaklatásával, meg fogják érte kapni jól megérdemelt jutalmukat.
Sanat az utolsó időkben egy könnyelmű pillanatában a zsidóit Annának adta. Ezért ők valójában most saját Isten Asszonyuk ellen vétenek már.
Ők tisztában vannak ezzel a ténnyel, mert Sanat is és Anna is közölte a legfőbb jeruzsálemi rabbikkal, de úgy látszik, rövidzárlat van még mindig náluk, hogy ezt nem akarják tudomásul venni.
Anna nem gyűlölte, nem gyűlöli és nem fogja gyűlölni a zsidókat, mert nem ilyen alkat. De ha a zsidók más Istenre vágynak, megkaphatják tőlem, csak majd ne panaszkodjanak miatta azután.

Ámen
2011.11.13.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.