2011. november 9., szerda

25. A harmadik világháborúról


Anna arra figyelmeztetett engem, hogy az újságírók, akik csak szenzációhajhász firkászok mostanában leginkább, a harmadik világháborúról irkálnak és feleslegesen ijesztgetnek benneteket. De az ő megbízóik sajnos komolyan szeretnék elérni, hogy a Földön az emberek egymásnak essenek, mint az állatok. Ezért mindent meg is tesznek, ami az ő hatalmukban áll.
Már elképzelték azt a világégést, amely több milliárd embert ölne meg, és még többet tenne nyomorulttá. De ezt már, bármennyire is szeretnék, nem fogják elérni, mert abban a pillanatban, hogy fellövik az első atomtöltetüket, a Galaktikus Föderáció, amellyel szóba állni már nincs módjukban, miután megsemmisítette azt, mielőtt földet érne, maga is leszáll, és úgy elrendezi a szénájukat, hogy abban hiba nem lesz.
Tehát, ajánlanám nekik, ne adjanak olyan információkat a zsurnalisztáik szájába, akik aztán ezeket a hírmorzsákat felnagyítva már a harmadik világháborúról, mint közelgő eseményről írnak.
Mindazok - akár kisemberek akár nagyok - akik ebben a tisztességtelen játékban részt vesznek, felelni fognak ezért, és ez olyan biztos, ahogyan biztos, hogy én a Teremtőtök vagyok.

Amikor a harmadik világháborúról szóló mendemondákat a zsurnaliszták bedobják a köztudatba, az pontosan olyan, mint amikor a tetű azt hirdeti, hogy a kánaán jön el. Ugyanis azok, akiknek haszna származna mindebből, olyan pozícióban vannak még, hogy azt hihetik, ott is maradnak örökké. De az örökké nem földi fogalom, hanem égi. A Földön minden változik, és most már tudom - a legjobb irányba. Mert a Galaktikus Föderáció megjelenése közelebb van hozzátok, mint Makó Jeruzsálemhez.

Ámen

2011. 11. 07.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.