2011. december 21., szerda

32. A Fény küzdelmei a Sötétség ellen



Világaitokban eddig két erő működött, melyek létrehozták a Poláris Világokat, azaz a Fény és a Sötétség Világait is.
Azért írjuk ezeket nagybetűvel, amely ellentétes ugyan a magyar helyesírás szabályaival, de nem ellentétes a Teremtett Világ lényegével.
Emberi szempontokból persze ennek túl nagy jelentősége nem lenne, ha életetek, létezésetek nem ennek a kettőnek a harmonizálása jegyében jött volna létre.

Mit is jelent ez számotokra?
Ez bizony azt jelentette, hogy emberként felvállaltatok egy óriási feladatot. A Fény erejét növelni fogjátok mindaddig, amíg a Sötétség oly nagyra nem nő, hogy tovább már nem terjedhet, mert akkor a Mindenség energetikai egyensúlyának a felborulását eredményezné.

Amikor Anna közétek jött az elmúlt életeiben, azért született meg emberként, hogy életének mintájával példát mutasson nektek azokból az értékekből, melyek ennek az egyensúlynak a helyreállítását segítették.
Anna azért halt mártírhalált számos életében, mert Lucifer mindig tudta miért küldtem őt közétek, és ezekkel a borzalmasnál borzalmasabb halálokkal akarta elvenni a kedvét attól, hogy ellenálljon az ő akaratának.
Ebben az utolsó életében azonban történt valami, amiről először azt gondoltuk, Lucifer megváltozhat általa, de aztán sajnos csalódnunk kellett.
Anna tőlem azt a feladatot kapta a Forrásban, felveszi vele a kapcsolatot és legyőzi. Ehhez én minden segítséget meg fogok adni neki.
Azt tervezte, Tibetbe megy, és ott felkészítik őt erre a feladatra. De a kínai elnyomás miatt végül kútba esett ez a lehetőség.

Anna földi életei olyan gazdag tapasztalatokat adtak neki a Sötétség elleni harcra, nem volt kétségem, győzni fog. De emberként elfeledte miért jött közétek, azt is, mi lenne a feladata, mert Lucifer a személyiségébe olyan sötét vonásokat iktatott be, melyeket már nem volt módomban megakadályozni és kiiktatni. Az anyag feletti uralom ugyanis az ő felségterületének számított.

Amikor Anna találkozott vele, azt gondolta, egy tanító szellemmel hozta össze őt a jó sorsa és meg nem álmodta, hogy maga a Sátán került a közelébe.
De minden jó, ha jó a vége. Anna bár nem a kijelölt ösvényen haladt szinte egyetlen pillanatában sem, hiszen egyrészt mindent kitörölt belőle Lucifer, amit én információként elmondtam neki, másrészt, hogy Annával szerelembe esett, biztos lett abban, nem fog ezek után a földi felesége ellene fordulni.
Csakhogy olyan züllött életet kezdett Anna mellett élni, amilyet korábban soha, mert nem voltak nemi szervei és nem gondolta, hogy nem Annának, de neki bizony ez lesz a veszte.
Anna megteremtette neki a heréit, melyekkel olyan rombolásba kezdett, amire még nem volt példa sohasem a Mindenségemben.
Igaz, a végén Anna megfosztotta nemiségétől, mert olyan erőszakba torkollt a viselkedése, hogy már senki sem volt biztonságban tőle.
Amikor pedig látta, Anna a Galaktikus Föderációval felveszi a kapcsolatot, ráébredt annak a veszélyére, hogy felismeri kettős játszmáját és baja lehet ebből. De azt, hogy lesz is, meg nem álmodta volna az én erkölcsileg nullává züllött fiam.
Annának óriási erőfeszítésébe került, hogy megszüntesse a létezését. A küzdelem utolsó napjaiban már azt gondoltam, elveszünk valamennyien. De a végső, legutolsó pillanatban Anna végre rájött a megoldásra és teljesítette, beteljesítette azt.

Most nálunk a Forrásban már csend és rend van. De a Mindenségemben még várnak Annára kisebb feladatok, mert Lucifer az utolsó pillanatokban megpróbált újra sötét lényeket teremteni és ezeket Annának még likvidálnia kell. Ahogyan már elmondtam nektek, a háború mindig a harctéren dől el, és az éppen most nálatok van, földi életetekben.

Annára boldogság és béke vár. Rátok pedig még egy rövid ideig a földi sötétek aljassága, de ennek már semmi ereje sincs, amellyel meg tudná akadályozni a többség Mennybe menetelét.

Ámen
2011. 12. 16.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.