2011. augusztus 10., szerda

20. A pénzügyi rendszeretek végnapjai


Amikor az amerikai szenátus megszavazta a költségvetési hiány megemelését, az Amerikai Egyesült Államok totális eladósodását szavazta meg a zsidóság részére.
Ekkora marhák persze csak azok a politikai vezetők lehetnek, akiket a zsidó bankárok lefizettek azért, hogy a többi ostobát a zsidó érdekek felé tereljék.
Ez azonban már nem tudja megállítani azt a pénzügyi csődöt, amely néhány hét múlva az összes államot eléri, mert ezt én így akarom.
A döntésük olyan pénzügyi lavinát indít el, amely feltétele annak, hogy az emberek, akik a Földön élnek, ráébredjenek a zsidóság káros tevékenységére és végre ellenálljanak annak a pénzügyi kifosztásnak, amely már évszázadok óta azért folyik a Földön, hogy Lucifer számára megteremtse azt az új rabszolgaságot, amelyben megszűnik minden földi nép önállósága és nem lesz más feladata, mint Lucifer játékszerévé válni.
Ez olyan szörnyű világot jelentene számotokra, amely egyenlő lenne szellemi halálotokon kívül minden olyan borzalommal, amelyet eddig is megéltetek, de most csak erről szólna az életetek és nem másról.
Ezért kellett hát nekem a Teremtő Istenanyátoknak eltávolítanom a hatalomból végleg a fiamat, mert beteges vágyainak már semmi sem szabott volna határt és ti olyan szenvedésben részesültetek volna általa, amit emberi ésszel felfogni sem tudnátok.
A kínzások, megaláztatások mindennaposak lennének és úgy halnátok meg, hogy azt sem tudnátok miért.

Akik most még mindig az ő tervei szerint működnek, ugyanolyan gonosztevők, amilyenné a fiam vált - sajnos.

Már nem érdemlik meg az értelmes szót és a megbánásuk sem érdekel, mert véget vetek ennek a bordélyháznak, amivé a földi életet tették.

Ámen
2011. 08. 03.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.