2011. augusztus 10., szerda

19. A Teremtő Isten végórái


Amikor Teremtő Isten leszállt az anyagba, ő maga sem fogta fel, eljöhet az az idő, amikor saját megsemmisülése érkezik el.

Olyan dolgok történnek mostanában a Szellemi Dimenziókban, melyekről csak azért nem beszélek nektek, mert meg sem értenétek ennek súlyát és a Mindenségre gyakorolt veszélyeit.
Sanatot, mert a végső erejéig ellenállt nekem és megpróbált engem is az anyagba lehúzni, kénytelen voltam anyagba zárni a Világév végéig. Abból a helyzetből, ahol most van, nem térhet vissza többé semmiféle lelkes közösségbe, mert már csak ártani és rombolni képes.

Azok a gazdasági és politikai vezetők, akik még mindig ellenállnak Isteni Akaratomnak, végső leszámolásra készülnek, a Földeteket akarják megsemmisíteni.
Anna hetek óta nem tesz mást, mint ostoba és pusztító bombáikat ártalmatlanítja szellemi segítségemmel.
Ezek az őrültek még mindig nem értik, nincs számukra más lehetőség és alternatíva, mint a megadás. De minél jobban félnek tőlem, és minél többet ártanak nektek, annál nagyobb lesz a büntetésük.

Amikor leszállnak a Galaktikus Föderáció űrhajói, először őket fogják kiemelni az emberiségből, de ez számukra a Mindenségből való kiűzetésüket jelenti akkor.
Már nem gondolom, érdemes nekik bármi esélyt adni a létezésre, mert alkalmatlanok a veletek való együttélésre ugyanúgy, ahogyan a Mindenségben való bármilyen létezésre is.
Akik mégis az utolsó pillanatokban képesek lesznek elővenni a jobbik eszüket, azoknak még lehet reményük, de mindazoknak akik továbbra is a süketet, a hülyét játsszák, azoknak nem.

A Galaktikus Föderáció békés szándékkal jön, békét kíván teremteni, mert az Istenanya - aki a ti valódi teremtőtök, ahogyan ezt Anna helyesen ismerte fel - így akarja. Az ő akarata pedig ezentúl Szent, ahogyan eddig a fiam akarata volt az számotokra. De ő méltatlan lett az Isten kizárólagos nevére. Ahogyan ezt már minden lényem tudja a Mindenségben - mert kihirdették angyalaim -, úgy nektek és nekik is - akik még mindig ellenállnak - tudomásul kell vennetek.

Az a Világ, amely eljön számotokra, békét, boldogságot és örömöket hoz, melyet minden teremtményem élvez a Mindenségben, aki a Fényhez tartozik.
A Sötétség Világát Anna az elmúlt napokban teljességgel megszüntette, mert Lucifer végső elkeseredésében és legnagyobb oktalanságában megpróbálta még egyszer felbérelni őket a Fény Világa ellen. Az ő jutalma az anyag lett, sötét teremtményeié pedig a teljes megsemmisülés. Ez azt jelenti, fénnyé váltak és megszűnt az önálló létezésük.
Akik most a Földön még mindig nem hallgatnak az értelmes szóra és drónokkal próbálnak ellenállni akaratomnak, ugyanerre a sorsra fognak jutni. Akinek kicsit több esze van ennél, annak még lehet reménye, de a többinek már nem.
A Galaktikus Föderáció pedig akkor is leszáll - amikor megparancsolom nekik -, ha a Földön cigánygyerekek potyognak is az égből, ahogyan a szép magyar nyelv a lehetetlent kifejezi.
Egyre többször jelennek meg a fejetek fölött űrhajók azért, hogy az emberiség megtudja, a Galaktikus Föderáció valóban létezik, valóban eljön, valóban békés szándékkal jön el, még akkor is, ha a kormányaitok megpróbálnak benneteket még mindig hazugságban és tudatlanságban tartani, pedig már ég a lábuk alatt a talaj.

Ámen
2011. 07. 31.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.