2011. április 13., szerda

2. Újabb üzenet

Amikor Anna nyugovóra tér, sohasem alszik el, hanem először leellenőrzi, mint mennek a dolgok a Földön, hol próbál betartani a háttérhatalom bármely országnak, bármely népnek, ahogyan most is.
Ha azt gondolnátok, Földanya szándékosan okoz nektek földrengést, cunamit, akkor ki kell ábrándítanom benneteket. Akik most mindezeket okozzák nem mások, mint Lucifer fullajtárjai, akik még mindig bíznak „szeretett vezérük” győzelmében. De ez már soha nem jön, nem jöhet el, mert a Fény pozíciói oly mértékben megváltoztak a Mindenségben, hogy Lucifer bármennyire is szeretné visszafordítani ezt a helyzetet, nem sikerülhet neki. Minden lény, aki a Fényt szolgála tudja, Lucifer napjai meg vannak számlálva. De ő nem nyugszik bele totális hatalma elvesztésébe, még mindig próbálkozik, nemcsak a Földön, a Mindenségben is. Már csak azért hagyom őt garázdálkodni, hogy mindenki, aki a Fényt szolgálja, megértse: nincs olyan Nap, aki felülne az ő hívásának és nincs olyan lény, aki a teremtője, vagyis az Istenanya ellen fordulna. Aki pedig mégis felül neki, az kiírtatik a Mindenségből, hogy soha, de soha többet ne fordulhasson elő, hogy a teremtett lények Istenanya, vagyis a Teremtő Erő ellen fordulnak, és azt gondolják, életben maradhatnak akkor, ha a Teremtőjüket megölik, ahogyan Szanat Lucifer Anna ellen fordult, még a legutolsó időkben is.
Anna feladatai nehezek, emberfelettiek, de ezt ő úgy tekinti, mint a Fény védelmét és ez az igazság. Anna olyan dolgokat tesz meg értetek és mindenkiért a Mindenségben, amely nem földi mértékkel mérhető tett. Mégis, hogy mindezt emberként teszi meg értünk és a földi emberért, jelzi tetteinek nagyságát és súlyát.

Amiről még szeretnék említést tenni, az a Japánban történtek.
Anna miután megakadályozta a magyarországi földrengést, a háttérhatalom meg akarta mutatni erejét a Fénynek, ezért olyan atomrobbantást hajtott végre az Óceán alatt, ami kettős célt szolgált. Egyrészt erőfitogtatás, másrészt egy erős és versenyképes ország leépítése, lerombolása gazdasági érdekből.
Azok, akik ezt elrendelték a megsemmisülés felé vették az irányt. Ezt most a Teremtő Istenetek jelenti ki, aki megunta Lucifer garázdálkodását a Világmindenségben és a Földön is. Az ő napjai már meg vannak számlálva. De hogy tudjátok, kit fogok kiirtani a Mindenségből és miért, hagyok neki még néhány akciót, hogy senki se mondhassa azt, Lucifert ok nélkül irtottam ki a Világból.

Ámen
2011. 03. 18.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.