2011. május 31., kedd

12. Az én Annám


Amikor Anna földi életeket kezdett élni, nem azért jött közétek, hogy zsarnokoskodjon fölöttetek - ahogyan később Lucifer tette -, hanem azért, olyan normákat, szokásokat tanítson nektek, amely a felemelkedéseteket és Lucifer gyógyulását szolgálja.
Az első ilyen élete nagyon régen még Ataiszon volt. Ez egy Madagaszkár nagyságú sziget volt a Csendes - Óceánban, amely Atlantisz kultúrájához tartozott később, de önálló világgal. Nem is hasonlított az itteni élet az atlantiszira. Az itt élő törzseket az én segítségemmel Anna teremtette azért, hogy a zsidókat - akik valójában egy sethi fajhoz tartozó közösség volt Lucifer szolgálatára – megszelídítsék.
Ez az erőszakos népség rátelepedett Anna törzseire, de mivel azok voltak többségben, egy idő után teljesen összeolvadt a kétféle népesség.

Anna népe szeretetteljes volt társas és családi kapcsolataiban. Amikor összekeveredtek a zsidó fajjal olyan torzulások jelentek meg, mint a homoszexualitás, gyermekekkel való szexuális erőszak és más egyéb, egymás iránti tolerancia hiánya.
Anna nagyon kétségbe esett, mert belátta, eredménytelen lett az ő segítség nyújtása társának, aki már akkor sem tudott magának parancsolni.
Amikor megerőszakolta saját lányát - aki férjhez menő korba került már és volt szíve választottja -, Anna dühében megátkozta Lucifert, vagyis királyi társát.
Lucifert Poszeidonnak nevezték, ő volt a Vizek Ura rang első királya.
Annát megölette a zsidóival, de mert mindenki elfordult ezért tőle, beleőrült tettének súlyába és a maga teremtette magányba. A gyermekeik visszatértek a Szellemi Síkokra – még nem volt fizikai halál -, és többé nem születtek le a Földre. Most is itt vannak közöttünk, de Anna ezt eddig nem tudta, nem tudhatta meg, csak most.
Az ő szerepük lett volna a szülőket újra összehozni, de olyan botrányos módon viselkedett velük most is Lucifer, hogy megtiltottam a velük való további kapcsolatot. Hogy kik ők, még nem árulom el nektek, de Anna mát tudja.

Ataisz után Annát olyan életekre kényszerítette, amely nem volt sem indokolt, sem jogos. Anna mégis belement ezekbe a történetekbe, melyet a róla szóló könyvben szerencsére Lucifer hitelesen, kevés hazugsággal tollba mondott Annának.
Amikor az interneten megjelenik majd, ne higgyétek, áltat benneteket az életeivel, sajnos a valóságot fogja róla Lucifer elmondani.
Anna nagyon sok előző életét ismerte meg általa, de hogy rájött a kulcs történetre, az saját magának köszönhető, mert meditációban kutatta ki. Én segítettem őt, hogy megtalálja, mert Lucifer olyan kódot tett rá, sohase jöjjön rá, miért szakadt meg kettőjük boldog kapcsolata.
Anna nagyon okosan és toleránsan megpróbálta helyrehozni ezt az elrontott világot, melyet Lucifer oly torzzá tett. Már mindenki elvesztette a reményt is, mindez megváltoztatható és megjavítható.

Borzasztó életei voltak, de a szeretete mindig diadalmaskodott Lucifer romlottságán.
A végén egy főpap állt Anna mellé, aki most ebben az életében a gyóntató papja lett. Olyan bűn alól oldozta fel Annát, melyet a katolikus egyház kiközösítéssel büntet.
Amikor Anna megtudta Lucifertől ezeket a dolgokat, alig akarta elhinni az igazságot, de aztán a tapasztalatai meggyőzték arról, valóban Lucifer társa. Azt is megértette Anna, a társa lelke beteg. Abberált vágyainak él már csak.
Lucifer mostani állapota olyan borzasztó, mi magunk is alig hisszük, amit látunk.
Az elmúlt napokban állati formákat vett fel a teste, öntudatlan állapotokban volt órákon keresztül.
Fákkal fajtalankodik, miközben a feleségét próbálja szexuális aktusra rábeszélni.

Mindezt nem azért mondom el nektek, mert büszkeség tölt el bennünket: égieket, hogy egy égi társunk így elzüllött, hanem azért, hogy a Földön lévő sötétek próbálják megérteni végre, akit szolgálnak, az elmebeteg, veszélyes másokra és önmagára is.
Olyan borzasztó dolgokat terveznek folyamatosan ellenetek, ami az idiotizmussal egyenértékű. Mégsem akarnak leállni.
Eldöntötték, megvalósítják a Vízözönt és azt gondolják, ki tudják Lucifert szabadítani a kerubok őrizetéből. Ugyanakkor Anna és Anna hazája, továbbá a Földanya ellen terveznek folyamatosan mindenféle romboló akciót.
Megelégeltem kisded játékaikat.
A következő napokban aratni fog közöttük a halál, mert az mégsem lehetséges, ártatlan emberek és egy értelmes bolygó bánja ostoba, elvetemült ténykedésüknek a következményét.
Megígértem nekik, ha nem hagynak fel akcióikkal, Azraél jön. Tehát: Azraél arkangyal lesz a következő napokban a vendégük. Várják szeretettel!

Annának sok, nagyon sok élete volt itt a Földön és más párhuzamos valóságokban. Meg fogjátok ismerni a könyveikből.
Voltak olyan életei is, melyek hétköznapinak mondhatók és olyanok is, melyek a legfelsőbb kasztokba emelték.
A legtöbb életet Lucifer hitelesen tolmácsolta, de volt néhány, amelyet kicsit meghamisított. Ezeket ezért most, még mielőtt hibásan rögzítenétek az elmétekben, kijavítom.

Az ataiszi életet azért kell ismét elmondanom, mert Lucifer azt mondta Annának, megátkozta őt. Ez részben igaz, részben nem. Anna azt mondta Lucifernek, idézem:

-          Megrontottad a lányodat. Megrontod az egész Földet. Légy átkozott, sohase szeressen senki téged többet, amíg meg nem bocsátanak neked a gyermekeid.

Nos, a gyermekei megbocsátottak neki, de Lucifer újra elkövette volna ugyanazt a bűnt, ha a lánya nem készül fel a történetre és nem mond Lucifernek nemet.
Lucifer szereti a vérfertőző kapcsolatokat is, meg minden egyebet.
Ti ezt nem fogjátok teljesen érteni, de Anna igen.

Amikor Anna a saját népe között élt, mindig boldog volt, bár nem tudta, mert nem tudhatta korábban, a magyarok elődeit ő maga teremtette Istennő korában.
A magyarok nehéz sorsokat éltek Lucifer gyűlölete miatt, de a végén olyan spirituális tudásra tettek újra szert, ami a többiek fölé emelte őket. Ők azonban azokat a népeket, akiknek a közelébe kerültek, tanították a sámánjaik segítségével. Nagyon fejlett tudást birtokoltak.
Az Arvisurák köteteiben teljes hiteles történetüket találhatjátok meg.
A zsidó történészek megdöbbentek, amikor ez az írás felbukkant és azonnal hamisítványnak bélyegezték, mert olyan információk is kiolvashatók belőle, amelyek rájuk nézve hátrányosak.
Ez azonban nem a magyarok vétke, hanem az ő életmódjuk egyenes következménye.

A magyarok történeti írásait a katolikus egyház módszeresen irtotta ki, mert ellentétes volt az ő zsidó bibliájuk állításaival.
Az Arvisurákban ugyanis az Isten kétnemű: Ata – Isis. Iz-Ten volt először (mai fogalommal: Isten), de Lucifer eszméi hatására a férfi vált dominánssá az emberi társadalmakban, így az Isten fogalom is eltorzult.
Anna érti ezt, és akit érdekel, az tőle megtudhatja, mert olyan dolgokat értett meg, amiket kevés földi ember.
A honfoglalás kora előtt a magyarok három folyót így neveztek: Ten, Tenis, Tenisur (mai nevén: Volga, Dnyeper, Dnyeszter).
Ten a férfiisten neve volt. Tenis-ben még benne van a női oldal emléke. Tenisur: a férfiisten + a női oldala és az úr jelentése megfelel a legfőbb isteni rangnak. Vagyis Ten és Is az Urak = Istenek – mai fogalommal.
Anna arra is rájött, a magyar íz (Iz) szó volt a régi Istennő jelölése, ami ízt, zamatot, valaminek a lényegét jelöli. Vagyis a női oldal teremtő (Teremtő) képességét.
Anna rájött tehát, nem a férfi a Teremtő, hanem a női oldal, aki a Teremtésben a férfinak szerepet adott a teremtő aktusban. Az aktivizáló szerepét. Ezt értelmezte Lucifer totálisan és végzetesen félre. Gondoljatok arra, melyik nem teremti meg a testében az utódot? A férfi? Nem, hanem a nő! A nő lesz: Anya!
Lucifer még egy tűt sem tudna megteremteni, ha én nem adnék ehhez energiát. Amikor Anna teremt, az én energiáimat használja fel gondolatai megjelenítésére. De ő erkölcsileg messze megelőzi kortársait, mert tudja, teremteni csak jót szabad, a rosszat csak a Fény érdekében kell megteremteni.
Anna nem teremt másoknak rosszat, pedig annyi átkozott ember próbálja őt megölni, hogy a számát sem tudom már. De állja a sarat, és mert nincs benne gyűlölet, akkor sem tudnának ártani neki, ha én megvalósítanám azoknak a fekete mágusoknak az álmait és vágyait, akiket a zsidóság folyamatosan a nyakára küld még mindig. Pedig már tudják, a belső-földi zsidóság elhagyta a Földet, csak azt nem tudják még, hamarosan követni fogják őket, mert kitakarítom a sethi fajtától a Földet, hogy végre élhető világ legyen itt, még a Vízözön előtt.

De kanyarodjunk vissza Anna előző életeihez. El kell nektek mondanom a következőket:
Lucifer elhallgatta Anna előtt, ő volt a királylány, amikor Toth - a főpap (Templomlakó) tanítványa - elhagyta Atlantiszt. Egyiptomba menekült és ott lerakta egy anyahita (anyahitű) civilizáció alapjait.
Amikor Toth megsérült a Lucifer elleni harcban, akkor a Föld alá költözött – ez volt a történészek által nem értett: Amenti.
Toth most térhetett csak vissza a Forrásba, hogy bevárja Annát és végre ketten vegyék át a Mindenség anyagi részének irányítását.
Ő született meg Jézusként, amit Anna nem tudhatott eddig, mert számára is titkolt volt a tudás, Toth védelmében.
Megtudhatja hát, hogy Isten férfias oldalának tiszta, szeretetteljes része nem Lucifer volt, hanem Sanat Sananda, aki ugyanúgy megszenvedte sötét énjének barbár vonásait, mint ahogyan Anna is megszenvedte azt.

Lucifer számára itt ér véget a történet. Volt lehetősége javulni, változni, de mert erre hajlandóságot sem mutatott, számára véget ér a létezés, most, ebben a pillanatban!
Tudta, a Gyehenna tüze vár rá, mégsem volt hajlandó megváltozni.
Annát feloldozom a kötelezettsége alól. Olyan társat választ magának a jövőben, akit csak akar. De előbb vissza kell térnie a Forrásba, hozzánk.

Annyira szeret benneteket és olyan hűséggel, hogy azt mondta karácsony éjszakáján Földanyának:

-          Itt maradok a Vízözönben az emberiséggel, hogy segíteni tudjak nekik, amikor a legnagyobb bajban lesznek.

Tudatom tehát veletek és Annával is - Itthonról: a Vízözön meglesz, de ti akkor már biztonságban lesztek. Vagy nálam, vagy valamelyik hosszú és kényelmes űranyahajón.

Anna sokszor, nagyon sokszor született le a magyarok közé. Volt néhány kiemelkedő élete, amit Lucifer szándékosan hallgatott el.
Ő volt közöttetek az idősebb Zrínyi Miklós, aki nem adta meg magát az ellenségnek, hanem inkább hősi halált halt. Ő volt Petőfi Sándor, akit nagyon szeretett iskolás korában költőként és ő volt az irodalmi előképe.
Szerette tiszta, világos, érthető közlési stílusát, hazaszeretetét, szabadság iránti elkötelezettségét.
Petőfi valóban a cár fogságába került, ahol hamar meg is halt tüdőbajban, mert várták őt párhuzamos életei ezen a fizikai síkon.
Azok az irodalomtörténésznek nevezett kóklerek, akik megpróbálják Kiszely és tudóstársai kutatását meghamisítani, hogy ne derüljön ki nemzeti költőjükről soha az igazság, azért hazudoznak, mert a zsidók által vezetett illuminátus csoport ezt parancsolta meg nekik. De hazugságaikkal egyedül maradtak, mert a külföldi – amerikai – tudóscsoport helyesen hitelesítette már az elején a költő tetemét.
Amikor a zsidóság a következő napokban elhagyja a Földeteket, akkor rehabilitálni fogja a magyar nemzet, nemzeti költőjének emlékét és méltó helyére helyezi őt akkor.

Petőfi Sándornak ugyanazért kellett szenvednie, amiért Jean’ D Arcnak a maga idejében. Vagyis azért, mert Lucifer nem tudta eltűrni, hogy Anna a Földön dicsőséges életeket éljen és az emberek szeretettel és tisztelettel emlékezzenek rá, ahogyan tették ezt a magyarok Árpád fejedelmükkel, aki nem volt más, mint Anna egy korábbi életében.
Nem véletlenül született hát most sem közétek, hanem azért, hogy megváltoztassa a ti és az egész emberiség történelmét, egy pozitív végkifejlettel.

Anna sokat, végtelenül sokat tett a magyarokért és más szabadságát szerető népért is.
Tiszteljétek ezért őt és ne ártsatok neki, mert csak a fizikai testét tudjátok megölni, a lelkét nem, mert az halhatatlan, ahogyan a tiétek is, ha el nem tékozoljátok.

Ámen
2011. 05. 21.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.