2011. november 29., kedd

27. A magyarokról, Anna népéről


A magyarok nem azért szenvedtek annyit a történelemben, mert azt megérdemelték volna, hanem Sanat ostoba és féktelen gyűlöletének lettek az áldozatai.
Bárhol jelentek meg, a bennszülött népek tanítása volt mindenkor a feladatuk. Olyan gazdag kultúrákat hoztak létre szerte a Földeteken, amit aztán Sanat ostoba, gőgös és fajtalan teremtményei újra és újra lepusztítottak. Ahogyan most is - az elmúlt időben - tönkretette őket a zsidók által vezetett illuminátus csoport. Akiket persze közvetlenül Sanat irányított, még akkor is, ha ő ennek az ellenkezőjét állította Annával közösen írt könyveiben.
Azért fontos mégis elolvasni ezeket az írásokat, mert teljes képet kaphattok az ő gondolkodásmódjáról, arról, miközben eljátszotta a szeretetteljes Istent, aközben mindent megtett a magyarok ellehetetlenítésére, elpusztítására a zsidói által.

A magyarok, bár különböző fejlettségű lények vannak közöttük is, ahogyan más nációkban, de nemzeti lélek szinten messze megelőzik valamennyi kortársukat, akik körülöttük élnek, különösen azokat, akik a legfőbb hatalmat gyakorolják a Földön.
Nekem - az Istenanyának - azonban nemcsak azt kell megítélnem, egyenként milyen fejlettek vagytok már, hanem azt is, hogy népként mit tudtok felmutatni saját történelmetekkel.
Akik még most is másokon akarnak élősködni, mások munkájából, verejtékéből akarnak jól és nagyon jól élni, mint a zsidók, azok bizony ne számítsanak jeles vagy kiváló eredményre. A zsidók az elmúlt félszáz évben olyan romlásba taszítottak nemzeteket és az egész Földet, amiért felelniük kell előttem egyenként és népként is.
Az ő értelmük nem azért volt magasabb a többieknél, mert okosabbak náluk, hanem azért, mert Sanat olyan tudással, ismeretekkel halmozta el őket, amivel a többit nem.
Ha egy kártyajátékban ismeri valaki a többiek lapjait, könnyebben hoz jó döntést, ha pedig tiltott lapokkal is játszik, akkor nem más, mint hamiskártyás. Hát ilyen néppé tette Sanat azt a lélekcsoportot, akik - bármennyire is tagadta - az utolsó kétezer évben csak azt tették, amit ő megparancsolt legfőbb rabbijuknak, aki Jeruzsálemben él. Azért nem ismert a neve, mert nem a jeruzsálemi templomban működik, hanem egészen máshol. Őt saját népe sem ismeri, mert nem ismerheti. Nem tudhat róla, ugyanis a titkos illuminátus csoport legfőbb feje. S mint ilyet, nem teszik őt ismertté az emberek előtt. Csak azok ismerhetik, akiket ő és egyedül ő irányíthat Sanat parancsai alapján.
Nemcsak a zsidóüldözésekbe volt beavatva, hanem abba a tervbe is, amely az egész emberiséget - kevés kivétellel - feláldozta volna Sanat oltárán, hogy eljöhessen földi alakban közétek, mint Antikrisztus. És olyan világot valósított volna meg, amelyet Anna - mint földi ember - józan paraszti eszével nem kívánt nektek és én sem, a Teremtőtök.

Amikor Anna felismerte a veszélyt, és megértette mire megy ki a játék. Akkor és csak akkor fordult Sanat ellen. Mert megértette azt - amit a zsidói még mindig nem értenek -, hogy egy lezüllött, paranoid, elmebeteg szellem mégiscsak meg akarja a Földön valósítani az Antikrisztus világát.

Hogy ez nem történt és nem történhet meg, köszönjétek Annának. És köszönjék a zsidók is, mert hiába ígért nekik jólétet, gazdagságot, ugyanúgy jártak volna, mint Hitler népe, akik bár elhitték Führerüknek, hogy világhatalmat kapnak felsőbbrendűségükért, a végén teljes és totális pusztulásba taszította őket. Mert már régen nem volt ura akaratának, csak beteges hatalmi ambíciói, zsarnoki hajlamai, torz vágyai irányították őt.
Tehát, mondom újra és újra a zsidóknak, álljanak le elvetemült és esztelen terveikkel az emberiség ellen, mert saját népük életét is veszélyeztetik ezzel, nemcsak a sajátjukat.
Egy nép megítélésénél nem lehetek tekintettel csak a többségre, sajnos azt is figyelembe kell vennem, hogy a vezetőik mit tesznek mások, más népek ellen.

Ámen
2011. 11. 27.

2011. november 15., kedd

26. A földi élet értelme


 Amikor Sanat eldöntötte, a földi ember életét a polaritásba helyezi, ez olyan régen volt, hogy az idejét számotokra nem érdemes már megjelölni sem. Év milliárdokkal ezelőtt történt, akár hiszitek akár nem.
Két bolygót rendelt alá ennek a célnak. Az egyiken élő, létező lényeknek közösségi életet kellett élnie szeretetben. A másiknak önzésben, királyságban.
Ez a második olyan mértékben lezüllött, hogy teremtése után néhány ezer évvel már semmit sem akart megteremteni magának, ami az életéhez szükséges volt, hanem másokon való élősködésből akart létezni.
Akkor történt az a végzetes dolog, amit Anna és Margó könyvéből részletesen is meg fogtok ismerni, hogy a sethiek, vagyis az önzésre épülő népesség megindította támadását az amentiek bolygója ellen, és elpusztította néhány évezred után a teljes kultúrájukat.
Akkor már láttam, ez semmi jóra nem fog vezetni, de Sanat nem hallgatott rám és hiába kértem, hagyja abba ezzel az önző fajjal a kísérleteit, nem fogadott nekem szót.

Amikor az amentiek menekülni kényszerültek, Sanat mindenkor utánuk küldte e léha, élősködő fajt, és azok bárhol is jelentek meg ebben a galaktikában, mindenhol elérte őket a sethiek támadása és rontása.
Legutoljára olyan mértékben lepusztították ennek a galaktikának a létező kultúráit, hogy megelégeltem és megparancsoltam neki, fejezze be a kísérleteit. Azt kérte tőlem, legalább egy bolygón folytathassa, mert úgy gondolta értelme van ezeknek a kísérleteknek.

Amikor aztán több korábbi civilizációt is lepusztított általuk a Földön, megparancsoltam neki, hogy javítsa meg a saját teremtett faját, vagy kiirtom őket a Mindenségemből.
Akkor teremtette meg először azt a népet, akiket ti zsidóként, vagy marzisziakként fogtok megismerni Anna és Margó írásaiból. De ez tulajdonképpen a sethi fajta későbbi reinkarnációja és mutánsa.

Amikor ataiszi életükben aztán Annát megölte, mert az nem támogatta fajtalanságaiban, akkor határoztam el, ellene fordulok és mindent elkövetek, hogy előbb vagy utóbb megszűnjön az irányírása a Földön és az egész Mindenségemben.
De Annát olyan sorsokra ítélte, hogy alig maradt reményem, a lányom ellene tud-e tenni és meg tudja-e szüntetni azokat az áldatlan állapotokat, melyeket ezután Sanat már kíméletlenül és gátlástalanul megteremtett mindenhol.

Anna azért fontos nekem és nektek is, mert sok idő után bár, de felismerte Sanat torzulásait és megértette vele is. De Sanat már oly mértékben lepusztult, mint lélek, hogy Anna legnagyobb szeretete és törődése sem tudta megállítani azon az erkölcsi lejtőn, ami végül a Mindenségből való kitiltásához vezetett.

Miért mondom el nektek ezeket a dolgokat újra és újra? Egyrészt azért, hogy értsétek a Világomban zajló legfontosabb történéseket, amelyek számotokra egyáltalán nem közömbösek. Ha Sanatot nem tudtam volna most félreállítani, olyan Világban kellett volna léteznetek, amely állati szintre süllyeszt le benneteket, hogy Sanat, aki maga is már ezen az értelmi és érzelmi szinten van, közöttetek élhessen és zsarnokoskodhasson fölöttetek.

Nem kívántam nektek, mint teremtett lelkeknek, hogy ide zülljetek, mert ezek után biztosan a megsemmisítésetek következett volna be. Hiszen az én Világaim csupa szeretetteljes lényeket foglalnak magukba, ahová nektek soha többé bejárásotok nem lett volna és nem is lehetett.

Amikor Sanat rájött, meg akarom szüntetni a földi élet torzulásait, látszólag beleegyezett a dologba, de közben olyan ellenlépéseket tett, melyeket Anna végül feltárt, ezáltal ki is védett.

Anna hiába szerette teljes szívével Sanatot, az már csak torz vágyainak akart élni.
Ezért kellett kiiktatnom végleg a hatalomból, hogy ne zsarnokoskodhasson fölöttetek, ne züllesszen le benneteket a saját szintjére.
Ha ezt képesek vagytok megérteni, akkor nem hiába szól rólatok és a Világom megjavulásáról keringő hiteles információ - az összes Szellemi Síkokon. Mert ne higgyétek, hogy mindazok a bolygók és galaktikák, ahol a sethiek megjelentek, nem estek kétségbe a Világom romlásától. De sajnos mostanáig kellett várnom és nekik is, hogy Sanat által teremtett sethi faj kipusztuljon a Teremtésből.
A Földön még vannak ugyan ilyen torz és eltorzult lények, de az ő hatalmuk napjai meg vannak számlálva. Már nem tudnak ártani sem nekem sem nektek.

Amikor leszáll majd közétek a Galaktikus Föderáció legénysége, akkor értitek meg ezeknek az információknak a teljes igazságát. Nem fogtok kételkedni többé abban, hogy Anna írásai igazak-e, vagy csak egy ember túlzott képzelete szülte mindezeket.
Azért írta le könyveit Annával Sanat és azért írták Margóval is a könyveiket, hogy az ember számára érthető módon mondják el azokat a fontos okokat és eseményeket, amelyek a Galaktikus Föderáció leszállásához vezetnek el.
Meg kell tudnotok végre, nem vagytok egyedül a Mindenségben, sok és megszámlálhatatlan bolygón, más égitesteken is van élet. Mindenhol a Fény uralkodik már, mert Anna az én segítségemmel végre megszüntette azokat az eltorzult Világokat és fajokat, akiket Sanat oktalanságában és dölyfében teremtett a Fény Világának megszüntetésére.

Ő nagyon régen készült már a világhatalom megszerzésére, mert nem értette meg azt, amit Anna emberként is képes volt megérteni, hogy a Teremtőt nem zárhatja ki a létezésből, mert akkor maga alatt vágja azt a fát, amelynek ágára ült.
Ilyen oktalanná vált tehát az a gyermekem, akire a Világom irányítását bíztam, nem kevesebbet.

Mindezek után néhány szót szeretnék szólni a zsidókról, akik Sanat utasításait próbálják rátok erőltetni, mert annyira rettegnek még mindig tőle.
Ezeknek az oktalan lényeknek meg kellene végre érteni, egy lepusztult és elmebeteggé vált szellemi lényt szolgálnak ki a végletekig. Ezért büntetés jár nekik, mert feláldoznák az ő „Istenükért” a földi Világomat, amelyet pedig mindig nagyon-nagyon szerettem.
Ha nem hagynak fel kisded játékaikkal és Anna további zaklatásával, meg fogják érte kapni jól megérdemelt jutalmukat.
Sanat az utolsó időkben egy könnyelmű pillanatában a zsidóit Annának adta. Ezért ők valójában most saját Isten Asszonyuk ellen vétenek már.
Ők tisztában vannak ezzel a ténnyel, mert Sanat is és Anna is közölte a legfőbb jeruzsálemi rabbikkal, de úgy látszik, rövidzárlat van még mindig náluk, hogy ezt nem akarják tudomásul venni.
Anna nem gyűlölte, nem gyűlöli és nem fogja gyűlölni a zsidókat, mert nem ilyen alkat. De ha a zsidók más Istenre vágynak, megkaphatják tőlem, csak majd ne panaszkodjanak miatta azután.

Ámen
2011.11.13.

2011. november 9., szerda

25. A harmadik világháborúról


Anna arra figyelmeztetett engem, hogy az újságírók, akik csak szenzációhajhász firkászok mostanában leginkább, a harmadik világháborúról irkálnak és feleslegesen ijesztgetnek benneteket. De az ő megbízóik sajnos komolyan szeretnék elérni, hogy a Földön az emberek egymásnak essenek, mint az állatok. Ezért mindent meg is tesznek, ami az ő hatalmukban áll.
Már elképzelték azt a világégést, amely több milliárd embert ölne meg, és még többet tenne nyomorulttá. De ezt már, bármennyire is szeretnék, nem fogják elérni, mert abban a pillanatban, hogy fellövik az első atomtöltetüket, a Galaktikus Föderáció, amellyel szóba állni már nincs módjukban, miután megsemmisítette azt, mielőtt földet érne, maga is leszáll, és úgy elrendezi a szénájukat, hogy abban hiba nem lesz.
Tehát, ajánlanám nekik, ne adjanak olyan információkat a zsurnalisztáik szájába, akik aztán ezeket a hírmorzsákat felnagyítva már a harmadik világháborúról, mint közelgő eseményről írnak.
Mindazok - akár kisemberek akár nagyok - akik ebben a tisztességtelen játékban részt vesznek, felelni fognak ezért, és ez olyan biztos, ahogyan biztos, hogy én a Teremtőtök vagyok.

Amikor a harmadik világháborúról szóló mendemondákat a zsurnaliszták bedobják a köztudatba, az pontosan olyan, mint amikor a tetű azt hirdeti, hogy a kánaán jön el. Ugyanis azok, akiknek haszna származna mindebből, olyan pozícióban vannak még, hogy azt hihetik, ott is maradnak örökké. De az örökké nem földi fogalom, hanem égi. A Földön minden változik, és most már tudom - a legjobb irányba. Mert a Galaktikus Föderáció megjelenése közelebb van hozzátok, mint Makó Jeruzsálemhez.

Ámen

2011. 11. 07.

24. A világ vallásairól

Anna tegnap éjjel a sötétségről az interneten megjelent igen értékes, összefoglaló anyagot nézte meg.
Döbbenten tapasztalta, hogy a Bildenberg csoportnak nevezett legsötétebb földi szervezet milyen módon hódol Molocnak, aki az ő tudása, ismerete szerint egy kánaánita Istenség volt és nem más.
Megkért ezért engem, hogy benneteket, embereket, világosítsalak fel azokról a földi vallásokról, melyeket a fiam adott egykoron a földi embereknek.
Most nem fogok a keleti vallások tanairól beszélni, bár azok is megérnének egy misét, hanem arról, hogyan alakította Sanat a saját imádatát a Földön a különböző vallási hiedelmeitekben.

Vissza kell ezért térnem először az egyiptomiakhoz.
Bár az egyiptomi vallás tudott a polaritásról és minden földi dolgot nagyon helyesen Isten földi megnyilvánulásának gondolt, tisztelt, azért elkövetkezett egy olyan időszak, amikor Sanat már szerette volna, ha az én tiszteletem teljesen elsorvad és csak az ő vallásos imádata létezik.
Ezért találta ki Amarnát, hogy ott az emberek csak és kizárólag az ő földi alakját imádják, mint a Napisten földi megjelenését.
A dologgal az volt a baj, miközben saját nagyságát az égig emeltette új papjaival, addig a régi kultuszokat teljesen eltöröltette, vagyis az emberekkel már akkor el akarta hitetni, hogy nem kell senki mást tisztelnie, mint szellemiséget, csak és kizárólag őt.
A papság, akinek hagyományos szerepe ezzel meg is szűnt, a nyomor szélére került, ezért aztán mindent elkövettek a fizikai megsemmisítéséért, amit el is értek.

Akkor határozta el a fiam, alkot magának egy népet, akit kizárólag saját, nem éppen fényes tervei szolgálatába állít majd, és azok mások rabszolgamunkája vagy szolgálata által élhetnek a Földön.  Hogy terveit meg tudja valósítani, nem földi emberek lelkét vette igénybe, hanem sötét világaiból hozott olyan neki elkötelezett sethi fajokat, akik aztán mindenre kaphatók lettek a végén. De hogy az embereknek ne tűnjön fel az, másféle fajúak, mint ők, emberi testben inkarnáltatta őket. Megtiltotta nekik a más fajtával való keveredést, amit azok, bár tudtak róla, nem mindig tartottak be. Így aztán a fajkeveredés által másokban is kialakították azokat a jellemvonásokat, melyek eredetileg nem voltak meg bennük.

A történet legelején, még Noé fiaként megszületett egy Sém nevű fiú. Ő még nem volt sethi fajta, csak nevében jelent meg Sanat elgondolása, hogy egyszer valamikor a történelemben az emberek közé hozza az ő kedvenceit, és a mások által kemény munkával, hosszú évezredek alatt kialakított kultúrának az irányítását rájuk bízza majd.
A sethi fajú népesség nemcsak ebben a történelmi időben volt jelen a Földön, már korábban is. De az ő megjelenésük és áldatlan tevékenységük végül minden olyan civilizációt lerombolt és lepusztított, melyeket mások teremtettek meg.
Nemcsak lepusztították ezeket, hanem egyre inkább sötétté tették, hogy legyen saját életterük, ahol jól élhetnek közöttük.
Így volt ez a korai földi civilizációk valamennyiében.
Amikor megjelennek Annának és Margónak a Föld történetéről szóló írásai, akkor megismeritek majd ezeket a földtörténeti korokat.

Egyiptomba azért, azzal a céllal küldte már őket, hogy a fáraó közelébe kerülve megszerezzék a legmagasabb rendű tudást, s aztán visszatérve régi szálláshelyeikre átvegyék a hatalmat a mezopotámiai népek felett, ahogyan ti azt a keresztény bibliából tudjátok. Csak azt nem, hogy ott államalapítók nem a bennszülöttek kis csoportja lett, hanem az Ataiszról és Atlantiszról elszármazott, magas civilizációjú népek voltak.
Ők a legmagasabb rendű tudást birtokolták Világaimról addig, amíg Sanat be nem vezette az amarnai kultuszt és saját istenítését.
Amikor elbukott, akkor döntött úgy, megvalósítja régi tervét és befogadja a Földre újra a sethi fajtát, amely bárhol is jelent meg korábban a galaktikában, rátelepült mások civilizációjára és élősködött azokon.

Ebben az időszakban azonban már nem kellett elfoglalniuk a lelkeket és beleköltözni azok fizikai testébe, mert az atlantiszi Vízözönnel és katasztrófával olyan mély rezgésszintre süllyedtek az emberek, hogy végleg elvesztették a velünk való kapcsolatot és már csak igen kevés számú egyed volt képes a velünk való párbeszédre.
Atlantisz utolsó idejében az ottani teljes tudatosságú népesség egy részét olyan tortúrának vetették alá, amelyben megszűnt tudásuk a felsőbb szintekről. Azt is el tudták hitetni a későbbi generációikkal, hogy ők az Istenek és a földi embernek nincs más dolga, mint az ő jólétükről gondoskodni.
Lezüllesztették, a fekete mágia uszályába vonták a hatalmi elitet, s az ugyanolyan szolgai módon kiszolgálta őket, ahogyan most is teszik azt Amerikában a nem semita fajú vezetők.

Amikor aztán elvitte a sethi fajú zsidóit a megígért földre, ott kegyetlenül kiirtatta velük a kulturált többséget, csak annyi népességet hagyott meg belőlük, akik kiszolgálták őket. Népe egy kis részét megtanították a mesterségekre, földművelésre, de a többség, mint vallási vezető, pap vagy katonaság továbbra is here módon élte nem mindennapi életét.

Ebben az időben Sanat már nem vette figyelembe az én intéseimet. Hosszú időn keresztül olyan emberi történelmet valósított meg, amely nem szolgálta sem az embert, sem a Fény Világát. Ez a hereség volt aztán az oka, hogy hiába próbálta kedvenc faját emberibb életre nevelni, annyira hozzászoktak mások kizsákmányolásához és az engedetlenséghez, hogy büntetéseik ellenére sem tudta már alapjaiban megváltoztatni ezt a népet, alkalmatlanná vált arra.

Az egyiptomi vallásból számos elemet beletett az új vallásukba, de a lényeg nem a valóság megismerése volt, hanem az ő szolgai és feltétel nélküli imádata.
Ha a bibliát áttanulmányozzátok, ott ezt feketén-fehéren megtaláljátok és azt is, hogyan viszonyultak az ott talált népességhez, amelyre ő adott parancsot nekik. Még ha lett volna is bennük jó szándék, akkor is ki kellett volna irtaniuk mindenkit, aki addig ott élt ezen a földön. De csak az embereket ölette meg többnyire, az ott hagyott vagyontárgyakat úgy vették birtokukba, ahogy a második világháború után a palesztinok és más nemzetek javait, akiket elért az ő fényes karrierjük.

Anna arra volt kíváncsi, milyen kultuszokat űztek az ott lakó bennszülött népek.
Ezek olyan természeti vallások voltak többségükben, ahol nemcsak a Napot, a Holdat és a bolygókat tisztelték, hanem csillagokat, természeti jelenségeket, mert teljesen értették a természet működését és azt - ahogyan már említettem - Isten földi megnyilvánulásaként tisztelték is.
Ezek a kultuszok nem követeltek meg az embertől véráldozatot, ahogyan később a zsidó vallásban, hanem terményekkel, gyümölcsökkel, virágokkal fejezték ki a Mindenség lényei iránti szeretetüket és megbecsülésüket.
Egyedül az Ataiszról elszármazott népek között volt egy csoport, aki az úgynevezett Molocnak gyermekeket, leginkább csecsemőket áldozott. Ez egy kánaánita törzs volt, akiket még ataiszi életükben szoktattak rá erre a nemtelen cselekedetre az ott megjelenő sethi fajúak. Ez a régebbi csoport teljesen beolvadt az ataiszi népesség egyik vezető rétegébe, és fenntartotta ezt a kultuszt Ataisz pusztulása után is. De ez nem volt eredetileg benne az ő kultuszaikban, hanem a megjelenő sethi csoport hozta magával a Földre. Ennek az volt számukra az értelme, hogy nem a fajtársaikat áldozták fel Istenüknek, aki persze akkor sem volt más, mint Sanat egy régebbi szerepében. Poszeidonnak nevezték és neki áldozták fel elsőszülött gyermeküket, de már csak akkor, amikor a sethi fajta megjelent közöttük a szigeten.

A zsidóság nem azért áldozta fel az állatokat, hogy tiszta életenergiájuk segítségével olyan ódhoz jusson a felső papi kaszt, amely lehetővé teszi a Szellemi Síkokkal való kapcsolatot, hanem azért, hogy ezt a népet a vérengzés durva szokására rászoktassa. Számukra így a vér látványa, a mások megölése olyan természetes mozdulat lett, mintha gabonát áldoztak volna vagy gyümölcsöket. Persze ezáltal a húsevés szokása is beidegződött, ami korábban nem volt ilyen mértékű, vagy Mezopotámiában a köznép között egyáltalán nem volt szokásban.

Amikor szemrehányást tettem a fiamnak ezekért az oktalanságokért, csak nevetett és kinevetett, mert már örömét lelte akkor mások halálában és abban, hogy egy fajt saját képére és hasonlatosságára teremtett, vagyis nevelt meg.

A többi fajok között - amelyek a Földön később megjelentek - szintén voltak sethi fajták, de olyan tisztaságban mint a zsidóságban, egyikben sem. Ezeket a fajokat már úgy kísérletezték ki, hogy legyenek bennük emberibb vonások és ne csak a másokon való élősködés jellemezze őket. De ezekben is jelentős sethi gén anyag volt.
Ezeket a csoportokat más bolygókon kísérletezték ki. Teljes világképet, kultúrát hoztak magukkal, ahogyan az korábban is történt mindig.

Sem az asszírok sem a perzsák, sem a vikingek, sem a digó népek megjelenő csoportjaiban nem volt már ilyen erős sethi génanyag, mint a zsidóságban. Ezek a fajták azonban szintén azért jelenhettek meg a Földön, hogy Sanat kedvére háborúzhasson és nem másért.
Olyan borzasztó életet teremtett az után nektek már, hogy a földi élet nem szólt másról, mint háborúkról és a háborúkra való felkészülésről, ahogyan most is. De ezekből hasznot csak azok húztak, akik a háttérből irányították már az eseményeket.

Amikor aztán végleg megharagudott saját népére, nem azért történt, mert megölték Jézust, aki a férfias oldalam legtisztább földi megjelenése volt, hanem azért, mert a keresztényekkel akarta felépíttetni azt az új világbirodalmat, amit már régen szeretett volna elérni, hogy a Föld összes népe egy zsarnoki hatalom által legyen és lehessen irányítva, aminek csak most a ti történelmi időtökben jött el végül az ideje.
Nemcsak Antikrisztusként jelent volna meg közöttetek, hanem minden fő posztot is ő birtokolt volna emberi alakban. Tehát esélyetek sem lett volna a felszabadulásra, mert olyan mélyen benne élt már a zsarnokság iránti hajlam és vágy, hogy minden technikai eszközzel birtokolta és bitorolta volna szellemeteket, lelketeket és fizikai testeteket.

Egy olyan világot készült megvalósítani, amelyben testetekkel is szolgáltátok volna őt, mint áldozati bárányok.

A földi létezés olyan irányt vett volna, amilyet csak a Pokol Intézményébe süllyedt csoportoknak kellett megtapasztalnia. Ott Sanat nap mint nap korbáccsal büntette az ott lévő lelkeket és mindenféle válogatott kínzásokkal.

Anna ezért szüntette meg a létezésüket, hogy Sanatnak ne legyen módja ott kegyetlenkedni, fajtalankodni és őrült módjára büntetni másokat.
Akik oda kerültek, azok soha többé nem tudtak megszületni egészséges lelkülettel. A többségük, ha vissza is került a földi létezés síkjára, elmebetegként, paranoid személyiségként tengette életét közöttetek. Akik most ilyen állapotokban vannak és születnek meg embernek, a többségnek ilyen tapasztalatokat kellett az ő „egyetlen” Istenüktől elviselni.
Ezért kellett hát megszüntetnem a hatalmát, mert olyan kiszolgáltatottakká váltatok volna, amilyet ti elképzelni sem tudtok.

Annának olyan szabadságot köszönhettek majd, amilyet minden értelmes lényem birtokol a Mindenségemben, akiket nem Sanat, hanem korábban én alkottam Anna közreműködésével.
Neki azért volt rettenetesen nehéz dolga, mert semmiféle tudás, emlékezet nem volt az elméjében arról, milyen Istennel is kell majd felvennie a harcot, és mi mindent kell majd megismernie, kiállnia azért, hogy a létező Világot megmentse egy őrültté vált Istenség karmaiból.
És ez nem mese drága gyermekeim, hanem olyan létező valóság, amelyet a Világév kezdetén meg nem álmodtam volna magamnak és teremtményeimnek.

Anna most is olyan dolgokkal szembesül, melyeket ti rémálmaitokban sem gondolnátok el.
Ezért azt kérem tőletek, vegyétek figyelembe saját legfontosabb érdeketeket, és hagyjatok fel az önzéssel, mert az nem máshová vezet benneteket, mint a teljes és totális züllés, általa pedig a megsemmisülés felé.
Az én Világom nem lehet többé rút, mert akkor meg sem érdemelném a létezést, ahogyan Sanat sem érdemli már meg tőlem azt.


20011. 11. 29.