2011. július 11., hétfő

18. Anna és az ő égi társa

Ami az utolsó években történt javulás a Világotokban az annak köszönhető, hogy Anna, az egyetlen leánygyermekem - akit Sanat Luciferré vált fiam a Földre űzött közétek, mert úgy gondolta, megengedheti magának a felesége teljes félreállítását -, felismerve a földi bajok okait, élére állt annak a szabadságharcnak, melyet a Fény volt kénytelen folytatni a Sötétség ellen.
Amikor Ataiszon a bajok történtek, én magam sem voltam abban a helyzetben, hogy a lányom védelmére keljek, mert kötött az a megállapodás a fiammal, hogy kísérleteket folytathat a sötétséggel, vagy ha ez közérthetőbb számotokra, a szeretet nélküli létezéssel.
A szeretet nélküli létezés azonban olyan borzasztó és elborzasztó eredményeket hozott, melyekről látni lehetett már az elején, nem jó felé viszik el a Teremtést.
Sajnos, míg én be nem láttam ennek a torzulásnak a veszélyét, addig Anna büntetését töltötte közöttetek és más hozzátok hasonló lényeket hordozó bolygókon. És fogalma sem lehetett arról, kicsoda ő? Továbbá az, miért kell közöttetek és más lények között szenvednie?

Most ebben az életében viszont elérte őt minden olyan információ, ami ezzel kapcsolatos.
Szerette volna Sanatot – ahogyan ő nevezi a fiamat – megmenteni, de Sanat állapota válságossá és kezelhetetlenné vált.
Amikor erről kénytelen vagyok beszélni nektek, azért teszem, mert a sötétek, akik még mindig nem fogják fel kit is szolgálnak, olyan borzasztó terveket eszeltek ki, amely az egész Föld totális megsemmisítését készítette volna elő. De, hogy mindez a mai napig nem történhetett meg, azt köszönjétek Annának, aki úgy véd benneteket a sötétektől, ahogyan csak egy kiváló elme és szellemiség képes.
Anna mindennapjai még mindig a sötétség elleni harccal telnek, miközben éli az általatok hétköznapinak nevezett életét és mégis mindenre jut ideje, ami igazán fontos a számunkra.
Természetesen a Forrás teljes személyzete és én magam is mellette állunk és segítjük őt, nem mindennapi harcaiban.

Bár a sötétség, mintha visszavonulóban lenne, de a félelem hatalmas ellenálló erő, és ez az amely a mai napig meghatározza a ragaszkodásukat a hatalomhoz.
Az idejük lejárt. A jövő hét egyik napján arra fognak ébredni, hogy a Galaktikus Föderáció teljes erejével lecsap rájuk. Már nincs miért várni arra, hogy félreállnak.
Aki azonban kilép ebből a brancsból, annak megígérem, meghagyom az életét, mert szeretnénk békés eszközökkel átvenni a Föld irányítását.

Ámen